Lehetséges csak napi egyszer (kétszer) szoptatni?
Figyelt kérdés
Max egy éves koráig akarom nappal szoptatni a babámat, viszont jó lenne hogy amikor éjjel felkel, tudnám még szoptatni, ha kell neki, meg esetleg este az altatásnál. Ilyet lehet, nem apad el a tej?2020. szept. 24. 09:54
1/3 anonim válasza:
Hát ha már eszik rendesen, akkor lehet, előtte nem igazán kivitelezhető szerintem. Én 2 éves korig szoptatok, az első gyerekkel 1 évesen kb így volt, hogy csak éjjel meg alváshoz, a második 20 hónapos, jobb napokon nála is így van, de ha nyűgös, akkor kéri többször. Viszont ez olyan 9 hós koruk után tudott működni, előtte nem ettek annyit, hogy kiváltható legyen a szoptatás.
2/3 anonim válasza:
Nagyobb gyereknél (1 év körül, fölött) működhet. Kicsi babánál nem nagyon, hamar el fog apadni. Nekem a 14 hónaposom már csak alváshoz meg reggel cicizik. Ezeken kívül csak ha valami extra nyűgje van.
3/3 anonim válasza:
13 hónapos kora óta csak reggel és este szopizik a lányom. Most 20 hónapos. Szuperül működik nálunk. Nappal amúgy már nem is kéri mert annyira berögzült neki ez a rendszer. Múltkor beteg volt és nehéz éjszakája volt, akkor is kapott cicit.
Akkor álltunk rá erre amikor már nagyon szépen evett naponta 4x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!