Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Császáros anyukák? Főleg akik...

Császáros anyukák? Főleg akik korábban szültek a kiirt időpontnál.

Figyelt kérdés
Mikor kezdett el tejetek lenni? Én sajnos 34 hétre szültem sürgősségi császárral 2 napja. Eddig előtejem se volt meg semmi. Mennyi időt kellene várnom. Sajnos kislányom egyelőre szondán keresztül eszik tápszert. Próbálom masszírozni is fejni is de semmi.

2020. szept. 17. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egy szuleszno,amig nincs belovelles nem szabad se fejni,se masszirozni mert nincs mit. Nekem soha nem jott ez el. 2 csaszarom volt, a vedono a 14.napig biztatott,hogy majd belovell, de sose jott el a pillanat. Ugyanolyan maradt a mellem mint terhesseg elott,semmit nem ereztem :( mindketszer.
2020. szept. 18. 07:35
 12/12 anonim ***** válasza:
37+4 naposan született a fiam császárral, a 2. napon volt tejem és nagyon nagy mennyiségű. Szoptatás előtt-után fejnem kellett. Nekem se volt előtejem, semmi. Nem tettem érte semmit, szülést követő 2. nap reggelén úgy ébredtem, hogy totál be vannak durranva a melleim és első gyerek lévén a csecsemős nővér segített rajtam, hogy hogy is álljak neki a szoptatásnak. :)
2020. szept. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!