Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt a babám?

Miért csinálja ezt a babám?

Figyelt kérdés

11 hetes babám kb. egy hete úgy eszik, hogy amikor felébred eszik egyik ciciből egy keveset (20-50 gr), utána elkezd nézelődni, "magyarázni", ha a cicit próbálom visszadugni a szájába nyűgösködik. Ilyenkor már nem erőltettem nagyon, max. 2-3szor megpróbálom, de mindig ellenkezik.

Ezután fent van valamennyit és amikor elfárad akkor nyűgös lesz, ilyenkor ha már csak a cici közelít felé kiabál. Leteszem és felálomba még kitudom venni akkor mellé szopizik még ugyanannyit.

Miért csinálhatja ezt?

Így összesen kb. 60-90 gr-kat eszik, elég ez neki?

Ha leteszem, akkor kb. 2-2,5 órát alszik.

2010. aug. 6. 13:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem, hogy tejcsi lenne, mert már elkezdtem fejni és olyan 20-40 gr-t még simán kitudok fejni.
2010. aug. 6. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én babám ugyanezt csinálta. Csak addig szopizik amíg könnyen jön a tej. Nekem is mindig maradt a cicimben kb. ugyanannyi tej mint neked. Sajnos tanácsot nem tudok adni hogy mit csinálj. Az én lányom most 6 hónapos de még most is csak addig szívja a cicimet amíg könnyen jön a tej. Szóval én úgy csinálom, hogy szopi és után kap főzeléket, gyümit, vagy tápszert.
2010. aug. 6. 14:20
 3/3 xStefix ***** válasza:

Gyanús, hogy esetleg megindult a foga..?

A nézelődés is gyakori szokott lenni ebben a korban (felfedezik a körülöttük lévő izgalmas világot), de ilyenkor inkább sírás lesz a szopi vége, mert nem lehet egyszerre enni meg játszani is. :) Szóval én a fogzásra tippelek.

Ha őneki ennyi most elég, egyébként jól elvan, akkor ez van. (Egyébként ügyesen csinálod, hogy azért félálomban még próbálod szoptatni, szerintem ez jó!:)

2010. aug. 6. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!