Szoptatás után nem büfizik a a fiam. Más is jár így?
Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már próbáltam minden pózban de egyszerűen nem jön a büfi. 5 napos a babám és félek hogy emiatt valami baj lehet. Nagyon elvét e már volt egy kicsi, de az etetés ék legnagyobb részén nem sikerűl.
Zavarja egyáltalán bármi bennragadt levegő? Lehet, hogy nincs is semmi, aminek ki kellene jönnie, azért nem megy.
2020. aug. 26. 12:42
3/8 anonim válasza:
Ezt a büfi témát valaki anno nagyon felfújta. A fiamat sosem büfiztettem,mert cicin aludt el. Néha néha kijött egy kicsi, de elfordult pedig háton alvós gyerek.Talán pár napos koráig csináltam én is mert azt mondták kell. De volt,hogy 1 órát sétálgattam vele,simiztem,paskolgattam a hátát és semmi. Egyszerűen nem maradt levegő bent aminek ki kellett jönnie. Persze vannak hasfájós babák,de nekik is kijön, csak puki formában.
2020. aug. 26. 12:55
4/8 anonim válasza:
Megértelek, nálunk is ez volt. 2 hónapos koráig egyáltalán nem tudott büfizni, sosem bukott, minden szopi után hasfájás, majd utána fél-egy óra múlva pukik jöttek. Etetések után mindig fél órákat felváltva a vállára és hason a térdemre fektettem, és egyszer csak apránként megtanulta hogy kell. 4 hónapos korára egy perc alatt olyanokat büfizett, hogy csak na, onnantól kezdve nem is büfiztettem, megoldja egyedül játék közben. Kitartás, meg fogja tanulni, baja nem lesz.
2020. aug. 26. 12:56
5/8 anonim válasza:
Nekem az anyatejes szinte sosem, a "vegyes táplálású" nagyon ritkán büfögött - az utóbbi azóta (7 éves) bőőven bepótolta, egy felnőtt férfi elbújhat mögötte 😅
2020. aug. 26. 13:17
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök hogy nem csak én járok így. Pedig körülöttem még a kórházban is mondták hogy jaj a büfi az nagyon fontos még hogy az kell. Szerencsétlennek éreztem magam hogy nem tudom meg büfiztetni a kicsimet. Néha fáj a pocija, de van amikor egyből van amikor egy óra is kell hogy pukizzon meg kakil jön olyankor, de azután nagyon jól érzi magát.
Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat😊
2020. aug. 26. 13:58
7/8 anonim válasza:
Fáj a hasa? Zavarja? A modern nézet szerint a büfiztetés nem kötelező része a szoptatásnak. Ha jó a mellre helyezés akkor lehet, hogy levegőt sem myel vagy csak picit. Így nincs is mit kiadjon.
2020. aug. 27. 11:14
8/8 anonim válasza:
Én se tudom mindig büfiztetni. Van, amikor csak egy sóhajtásnyi jön ki, van, amikor rögtön egy nagy büfi, vagy 1-2 perc után egy kicsi. Ha nagyon mohó, néha szopi közben elengedi a cicit, böfizik egy nagyot, majd folytatja.
Nekem is hasfájós a babám, mindenki mondja, hogy büfiztessem sokat, de ha nem jön neki semmi... 🤷♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!