Jollakik? Kislányom eddig 140-160evett. Most meg 100-110 eszik 2 honaposak vagyunk.
Figyelt kérdés
kiszopiza mindkét mellet aztán lemérem és csak 100 110gr eszik.nem sir és jokedélyü de én aggodom..ja meg a kezét rágja szivja...ha valaki tapasztalt ilyet ..irjon2008. nov. 26. 18:04
1/2 anonim válasza:
Az én kislányom is két hónapos, van hogy két cicből 170-et szopott, volt hogy 100-at, van hogy egy cici elég neki. Ha nem sír szopás után, jókedélyű, hízik, akkor nincs gond. Én már vissazvittem 1 hete a mérleget, nem méregetem.
Ha nincs nyűg szopi után, akkor elég neki, amennyit szopik, nem mindig esznek ugyanannyit, mint ahogy nekünk is más az étvágyunk, van hogy többet, van hogy kevesebbet, de napszakonként is változhat.
Ne aggódj, az rosszabb, a kézrágás pedig valószinű 2 hónaposan indul be, mert az én lányom keze is állandóan a szájában van, és szívja, cuppog. :)
2/2 anonim válasza:
Felejtsd el a mérleget.Te sem eszel mindig ugyan annyit.Én 2 évig szopiztattam de csak 4-5 hetente mértem.Úgy is észreveszed ha nyugtalan, vagy nyafogós.A mérleg csak stresszeli az anyát mikor néha kevesebbet mutat.(mint nálad most). A tesóm védőnő,és ő sem javasolja a mérleget.Rakd el ja szekrény mélyére és hidd el nem fog a babád lefogyni.Csak szopiztass nyugodtan, és ne foglalkozz mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!