4 napja a kislányom napi 4-5 kaki helyett csak kétszer kakil, viszont 2 napja semmi. Csak anyatejes.3 és fél hónaposak vagyunk. Mit tehetek, hogy tudjon kakilni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 13:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha a közérzete jó, akkor nincs teendő :) Ha fáj a hasa, akkor húzgálja a lábát.. Ha nem húzgálja, akkor semmi. Majd jön az, ne félj. Az én lányom is anyatejes, 4 hónapos és uez a helyzet két napja nálunk is, tegnap volt napi kettő, ma még egy sem... előtte pedig szinte minden evésnél kakilt :)
De ha úgy érzed, szorulása van, hívd fel a dokitokat, majd ő segít. Hallottam a hőmérőről, hát én két nap után nem dugnám a fenekébe. Tornáztasd meg egy kicsit :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ
2008. aug. 29. 13:21
3/3 anonim válasza:
Anyatejes babáknál előfordul hogy pár napig nem kakilnak. Ha ez nem okoz nála poci fájást akkor ne aggódj miatta, ha pedig mégis kellene valami akkor vagy ritka esetekben használhatsz szélcsövet vagy adhatsz neki kevés kamilla teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!