Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha olyan izomlázam...

Mit tegyek, ha olyan izomlázam (vagy izomgyulladásom) van, hogy felemelni nem bírom a gyereket, és nem fogadja el a tejet?

Figyelt kérdés
3 költözött unokatestvérem, és segítettünk nekik. Én csak dobozokat vittem le, meg zsákokat, amik nem voltak nehezek. Éjszaka arra ébredtem fel, hogy fáj mindkét felkaromon az alvás. Éreztem, hogy ez egy nagyobb izomláz. Reggelre már alig bírtam kinyújtani a karom. Úgy szoptattam, hogy lefektettem a kanapéra en meg feléhajoltam. Tegnap meg elfogadta, ma meg már nem. Ez egy nagyobb izomláz meg izomgyulladás, próbáltam nyújtani, meleg vizes fürdőt vettem, meleg vizes palackot tettem rá, de mára még rosszabb lett. Mégjobban fáj. Nem kívül fáj, hanem belül. Óvatosan kitapogattam és össze van állva benne az izom.

2020. aug. 12. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
A meleg tilos gyulladásra 🙈 jegeld.
2020. aug. 12. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Izomlázra éppen a hideg jó, a meleg vizes csak fokozza a gyulladást. Nem jegelés de inkább vizes ruha amilyen hideget elbír a bőröd, vagy hideg-langyos fürdő. Sportkrémmel is be lehet masszírozni, az gyógynövényes.
2020. aug. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!