ISzSz-ből idő szerint szoptatott baba?
3 hónapos kislányom igény szerint szoptatott baba, ami számomra kezd nehézkes lenni és szeretném ha lassan idő szerint tudnám őt szoptatni.
Egész nap cicin logna, aludna, viszont a nagytesoval szinte semmit nem tudok foglalkozni, háztartás szalad, főzés is több felvonásos. Tehát senkinek nem jó kivéve a kislányomnak. Lassan valami napirend szeruseg sem ártana, én is meg fogok örülni hogy már a sarki kisboltba sem merek lemenni. Kozmetikus stb eszembe sem jut pedig vírus előtt voltam ilyesmi helyen utoljára.
Szóval hogy csináljam? Ha nem kap cicit sír, ha két órára be tudna állni már örülnék neki. Alvasa nagyon rossz napközben mert ölben, cici mellett alszik csak nagyobbakat.
Hát, most már nehéz lesz átállni, ha az elejétől ehhez szokott.
De lassan apránként bevezteve az új napirendet, átszoktatható lesz.
Próbáld meg lassan leszoktatni arról is, hogy ölben aludjon.
Amint, mélyebben elalszik, tedd be az ágyába.
Az elején biztos sok lesz a sírás, meg meg fog ébredni, de ha következetes leszel sikerülhet.
2 gyerkőc melett, muszáj valamilyen napirendet, rendszert is alkalmazni, hogy mindenre jusson idő.
Kitartást és sok sikert!
/De ez csak az én meglátásom./
Első gyermekem kapott cumit, nem is volt gond, gondoltam most is kap a lányom. Hát köszöni nem kéri, köpi ki... :(
Van hogy kikopi a cicit és ha felébred már veszi vissza, ha csak cumizgat akkor ki szoktam szedni a kisujjammal.
Próbálgatom őt lerakni van hogy sikerül de amikor másfél órája altatom akkor vagyok úgy vele hogy aludjon a karomban.
2 órát megpróbálom belőni. Alvásnak utána nézek hányszor alszanak Kb ilyen idős korban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!