Milyen amikor vége lesz a szoptatásnak?
Figyelt kérdés
egy éves a fiam,még szopizik.a ti babátok hogyan hagyta abba?egyszer csak nem kérte,vagy csökkent a tej,vagy a fogzás miatt,vagy már nagy volt-és leáltatok vele? érdemes szoptatni,amig van tej? és egyáltalán hogyan éltétek meg?2008. nov. 25. 20:55
1/1 anonim válasza:
Nálunk nehéz dió volt.Éjjel is felkelt a lányom, és bnagyon rossz evő volt, mert sokszer keveset evett csak hogy cicizhessen.És már rájött hogy ha egyáltalán nem fogadja el az ételt akkor anya nem hagyja éhezni és kap cicit. Ne várd hogy kavesebb lesz a tej vagy magától leszokik. Én kentem mindennel, fogkrémmel, citromlével, de hiába. A lányom 2 éves volt.Leragasztottam sebtapasszal, és azt mondtuk neki megharapta egy boci.Nagyon finnyás lány, és kérdezte hogy nyálas lett,Mivel igen volt a válasz így undorodott tőle, dee egy hétig éjszakánként kérte és sírt is.Ilyenkor én is, de muszály volt, nem szopizhatott örökké.Megfogadtam hogy a következőt max 1.5 áves koráig szoptatom, mert minél továb hagyom annál értelmesebb lesz, és tudatosan kell majd neki a cici, és sokkal nehezebb leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!