3 hetes a kisfiam. Nem elég a tejem, mindkét ciciből szoptatok, egyikből kb 20 percet, másikból 10-et, de mindkettőn csak az elején kortyol nagyokat, aztán bealszik. Mit tegyek?
Szia! Nem sárga esetleg a pici? Akkor szoktak sokat aludni. Amúgy ha elfogadsz egy jó tanácsot, kezdd el szedni a ricinus komminist, egy hétig szedd, utána urtica urenst, úgy hogy 5 napig szede 2 napot pihensz. És igyál alkoholmentes sört! Nagyon beindítja a tejcit! Tapasztalat!!! Én is ezt csinálom. Nekem bevált. Egy próbát megér. Ja és tedd sűrűn legalább 2 óránként cicire. Minél többet cicizik, annál több lesz a tejci. És esetleg egyél mindennap rántásos ételeket.
Szurkolok hogy beinduljon a tejci, és ne add fel!
Üdv egy 3 hónapos pici lány anyukája
Mindent jól csinálsz, csak türelem! Igyál eleget, 3,5 - 4 litert. Víz, gyümilé, szoptatós tea, sör. Egyél rendesen, de nem kell teletömni magad.
Mi is tápszeresen jöttünk haza a kórházból, 3800 g-mal született a babám. Fejtem minden evés után. Először ciciztettem 5-10 percet, aztán adtam neki tápszert. Persze mértem, hogy mennyi tejet ivott. Hát, az elején 10-20 ml volt csak. A többit pótoltam.
Még éjjel is fejtem, nem adtam fel.
Ha neked is van tejed, akkor több is lesz, csak ne aggódj. Igyál, igyál és igyál.
Légy türelmes mi a 4. héten hagytuk el a tápszert és a cumisüveget pedig a 6. héten.
Nektek is menni fog, ez tuti!!!
Jó babázást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!