Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ettől függetlenül tudok majd...

Ettől függetlenül tudok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
Bal mellemen a bimbóm hát hogy is mondjam.. Defektes :D Férjem csak úgy hívja a kis vágottka...mert sajnos olyan is. Mintha keresztben el lenne vágva, tehát van egy pici rés, ami úgymond kettészeli az ép bimbót. Fogalmam sincs mitől ilyen, de nem volt balesetem, tini korom óta ilyen...Férjem poénkodik, hogy majd 2 irányba spriccel belőle a tej. De kicsit aggódom, hogy majd a babánk tud majd vajon belőle enni?
2020. júl. 4. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fog az 10 fele is spriccelni vágottkától függetlenül ne aggódj 😉 nem ezen múlik.
2020. júl. 4. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem

Meg hiányos.. alapból ilyen

10 fele spriccel

2020. júl. 4. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Spriccelni fog az mindenfele hidd el 😂 fejni is tudsz majd
2020. júl. 4. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Semmi baj nem lesz, ne izgulj :).

3-as, miért kellene fejnie? Ezt sosem értettem és sosem csináltam. Mindig pont annyi volt, amennyi kellett. Ezzel a fejéssel csak -bocsánat- de tejcsárdát csinál az ember magából, hogy a végén a sok inger miatt ömlik belőle atej,mint a tehénből.

2020. júl. 4. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
4-es, talán azért, hogy legyen tartalék, ha anyának el kell mennie valahova, ahova a baba nem mehet?
2020. júl. 4. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4es. Én pl csak fejem,mivel annyira bukós a fiam,hogy sűríteni kell.

Kérdező. Ez nem fogja befolyásolni,annyi felől jön,hogy amikor az elején még tudott cicizni a pici,párszor "fejen lőttem" tejjel 😂

2020. júl. 4. 19:17
 7/9 A kérdező kommentje:
:D az nem baj, ha 10 felé fog spriccelni, csak tudjon a kisfiam majd szopizni belőle. Örülök, hogy megnyugtattatok. Ha a férjem meg poénkodik továbbra is, kap majd az arcába :P
2020. júl. 4. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A mellbimbón sok kis pici nagyon apró lyuk van, amin majd jön a tej. Nem 1 lyukon jön ki!
2020. júl. 4. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

4

Míért ne lehetne? Szerinted miért tanácsolják? Miért vannak fejőgépek? Egyik ismerősömnek annyi volt, hogy el tudott ajándékozni belőle. Képzeld nem leszek ettől tejcsárda! Volt hogy bedurrantak a cicijeim, kicsit fejtem belőle, nehogy begyulladjon.

Fagyasztóba is van, bármi történhet, jó ha van elrakva.

Èn meg azt nem értem, te miért okoskodsz olyan dologban, amihez nem értesz? És buta vagy hozzá már bocsi!

Tanácsolom próbáld ki te is!

2020. júl. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!