Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik olyan hogy fejhetetlen...

Létezik olyan hogy fejhetetlen mell?

Figyelt kérdés
sajnos az enyém ilyen.kézzel géppel sehogyse megy de ha a babát rárakom ő gond nélkül kiszív még belőle 40-50-t is pedig már üresnek hittem. a fejéstől már körbe tudom magam tekerni a mellbimbómmal.
2010. júl. 30. 15:59
1 2
 1/17 xStefix ***** válasza:

Nem fejhetetlen, csak csupán beállt a kereslet-kínálat egyensúlya. Szerintem ezért nem tudsz fejni.

És ez tökéletesen jó!

2010. júl. 30. 16:15
 2/17 A kérdező kommentje:
de a babám többet kérne mert pótolnom kell neki ezért szeretnék fejni hogy több legyen de nem tudok .
2010. júl. 30. 16:19
 3/17 A kérdező kommentje:
létezik hogy ennyi volt a szopi nálunk és kész? 3,5 hós
2010. júl. 30. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
57%
És sem tudtam soha fejni, csak stresszletem miatta. A gyerek mégis 1 kg-t hízott 4 hét alatt, tehát van ott tej.
2010. júl. 30. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
És ha gyakrabban tennéd mellre? Elvileg minél többet van mellen, annál több termelődik.
2010. júl. 30. 16:21
 6/17 A kérdező kommentje:
próbáltam már de úgy se vége se hossza nem volt az etetéseknek. és nem lett tőle több tej. fogalmam sincs hogy fejnek egyesek 200ml-eket ez nekem hihetetlen.
2010. júl. 30. 16:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy tudj fejni ujbol be kell inditani a tejleado reflexet.

A szoptatas egyszerubb es gyorsabb,de ahhoz hogy novekedjen a tej el kell telni 1-2 napnak.

Az anyatej szoptatas alatt is termelodik,en is nagyon nehezen tudtam fejni,aztan mar nem is foglalkoztam vele,es igy is sikerult 3 evig szoptatnom.

Ha potlast adsz,fogadj meg egy jo tanacsot soha ne add cumisuvegbol.

2010. júl. 30. 17:04
 8/17 xStefix ***** válasza:
57%

Nem fejéssel kellene szaporítanod (pláne nem pótlás mellett, hacsak nem nagyon muszáj), hanem gyakori szopival!

Persze, hogy így az elején összeérnek a szopik, de ez nem tart örökké! Néhány nap után már érezhetőnek kell lennie a javulásnak..

2010. júl. 30. 17:08
 9/17 A kérdező kommentje:
nem pár napig csináltam az óránkénti etetést hanem hetekig.semmi eredménye. muszáj pótolnom mert fogyott a bábám és féltem hogy baja történik. van egy négyévesem is nem vagyok már kezdő de vele sem ment simán nem tudtam fejni egy milit se és négy hónap után vége lett a szopinak.azthittem most sikerülni fog .
2010. júl. 30. 17:30
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Biztos,hogy jól fejed?Mutatta már hozzáértő személy?Nem a bimbót kell nyomni,hanem a bimbóudvart.Én egy kicsit megnedvesítettem az ujjamat tejjel,hogy jobban csússzon,úgy könnyebb,mint szárazon.
2010. júl. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!