Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja eszt?

Miért csinálja eszt?

Figyelt kérdés

rágja a kezét vagy ép szopja de amikor cicit adnék neki akkor elkezd sírni.

12 hetes kislány

2010. júl. 29. 20:01
 1/9 A kérdező kommentje:
cumizavaros nem lehet mivel h nem szereti a cumisüveget
2010. júl. 29. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem elég a tejed,és éhes.
2010. júl. 29. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként nem sír, akkor lehet, hogy nem is éhes. Az enyém is állandóan a szájába tömi a kezét. Ez csak egy megnyugtatás neki, cumi helyett.
2010. júl. 29. 20:50
 4/9 A kérdező kommentje:
a tejem az van.csak neki nem mindig kell
2010. júl. 29. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
azért mondom, ne aggódj! Az, hogy a szájában van az ökle nem jelent feltétlenül éhséget. Ez is csak egy reflex. Ha éhes máshogy is jelezni fog. Az enyém akkor is csinál így, amikor fáradt. Ugyanez! Próbálom cicire tenni, elfordul és sír. Ilyenkor kicsit ringatom, aztán leteszem az ágyba, szépen el is alszik általában.
2010. júl. 29. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
az én 2hónapos fiam is ezt csinálja,már épp aggódni kezdtem.mert én is adok/nák neki cicit,de nem kéri.vagy csak 1-2kortyra.atz vettem észre hogy elalvás előtt,vagy ha felriad(bátyja miatt)akkor csinálja ezt.pedig van cumija,de az ugye fejfordításnál elmarad.
2010. júl. 29. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen megtalálják a kezüket és igyekszenek minél jobban megismerni :)) Ha éhes lesz, nem fog sírni, ha cicire teszed, de nem kell minden egyes kézrágást éhségnek venni :)
2010. júl. 29. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.azért gondoltam h éhes mert amikor megszületet akkor aszt mondták a korházban h ha éhes akkor begyömöszöli a kezét a szájába
2010. júl. 29. 23:36
 9/9 xStefix ***** válasza:
100%

Persze, az elején. De később már máshogyan jelzi, hogy éhes! Őrá figyelj és ne az "így kell" és "így szokták"-típusú mondókákra!

Minél hamarabb megtanulod a saját babád jelzéseit, annál könnyebben fognak menni a dolgok később. Most hangolódj rá! Tapasztalatból tudom, hogy ez mennyire fontos...

2010. júl. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!