Mellgyulladásra mi vállt be nektek?
Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a kislányom és ma reggelre elkezdett fájni, nyilal bele.
Belázasodtam, hívtam a védőnőt hideg borogatást és a csomó elmasszírozását javasolta de még mindig ugyanúgy fàj.
:(
2020. máj. 15. 20:59
11/11 anonim válasza:
Én akkor jártam így a legnagyobb fiammal, mikor még nem állt be a kereslet kínálat, és én hülye a.melltartot le nem véve, a pántot oldalra elhúzva szoptattam többször is, elzárva a tej útját, jól becsomosodott alatta, és rettenetesen fájt. Olyan forró vizben fürödtem meg, amit csak el bírtam viselni, nem a mellem áztattam vele, csak jól felvittem a saját hőmet, aztán óvatosan belógattam azt a mellet a már normál hőmérsékletű fürdővízbe, és a víz alatt masszíroztam, fejtem. Elindult a tej, vagy fél óráig jött belőle, én meg az ujjammal húztam ki a csomót,lehetett tapintani, hogy a kemény cucc egyre jobban lapul le. Undorító volt ebben ázni, de utána nyilván lezuhanyoztam. Akkora megkönnyebbülés volt,hogy nem igaz. Nagyon vigyázzatok a melltartókkal...komolyan. :) jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!