Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2hónapos kislányom kiköpi a...

2hónapos kislányom kiköpi a cicit ahogy mellre teszem, pedig tudom hogy éhes.5 napja ezt játsza, de eddig csak a bal cicivel csinálta, tegnap óta a jobbal is. Valaki segítsen, aki már túl esett ezen. Mit csináljak? Köszi. Mónika.

Figyelt kérdés
A védőnő azt mondja kitartás, majd alakul. De meddig, és addig elapad a tejcsi az idegeskedés miatt. Gyomorgörcsöm van mikor tudom, hogy szopi lesz, mert mit fogok csinálni ha kiköpi!?
2008. nov. 23. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,

Konkrét tanácsom nincs, mert szerencsére nálunk ilyen nem fordult elő..

Kóstold meg a tejet, nincs e rossz íze? Nézd meg jön e rendesen?

Kínáld neki többször is, ne csak akkor amikor kaja idő van..

Nem lehet, hogy terhes vagy megint? Csak kérdezem, mert akkor is van hogy elutasítja a baba az anyatejet.

Bár nálunk ez sem igaz, mert a 15 hónapos csajszim így is cicil, hogy 11 hetes terhes vagyok..

Remélem valaki tud segíteni konkrét tanáccsal is..

sok sikert..

2008. nov. 23. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is csinálta ezt, 2 hónapos lehetett. Kb. egy hétig volt így, de ő még ráadásul sírt is. Vagy azért volt, mert nagyon jött a tej, vagy nem volt éhes. Legalábbis én úgy gondolom. Próbáld meg cumisüvegből megetetni. Én 2 napi etettem úgy, azóta szopizik rendesen.

2008. nov. 23. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én hallottam olyat, hogy "szopási sztrájk". Keress rá, hátha..
2008. nov. 24. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Hanna is üvölt, és nem tudom mit csináljak. Éjszaka szopizik rendesen, szerintem elég álmos ahoz, hogy "rájöjjön"hogy nem a "jó" cicit kapta, de a nappalok... És mellszívóval alig jönn le tejcsi, pedig ha ő cicizik akkor rendesen tud enni, hallom ahogy nyeli le. Nem tudom mit csináljak. Terhes remélem nem vagyok, az ízén meg nem érzek semmi külömbséget.
2008. nov. 24. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszkat,, remélem még érkezik.
2008. nov. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!