A babám 4 óránként eszik, előbb nem fogadja el, vagy ha igen csak szomjat olt, jó ez így?
Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam, 5200 gramm. 4 óránként jelez, hogy éhes, de akkor 150-180 grammokat eszik. Két etetés között ha megkínálom nem szopizik nagyon, csak szomjat olt 5 perc alatt. A védőnő szerint mivel szépen gyarapodik nincsen baj, és ne erőltessem ha nem igényli. Mégis félek, hogy emiatt a tejem látja majd a kárát, mivel ugye így kevésbe éri inger.
Ti mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm!
2020. máj. 2. 23:26
1/6 anonim válasza:
Ha neki így kell, akkor így kell
Igény szerint.. neki ez az igénye
A legtöbb baba amúgy beáll kb 3-4 h-ra
Nekem most spec àtaludta a babám az éjjelt..
10 hetes
Ha jól gyarapszik ne törődj vele
2/6 khniki válasza:
A rengeteg inger csak az első pár napban fontos, amíg meg nem történik a tejbelövellés. Utána az a jó, ha beáll a kereslet-kínálat. Ezt beállíthatod te, ha órára etetsz, vagy beállíthatja a babád. Teljesen jó a 4 órázás, eszik eleget, gyarapszik, van elég pisis pelusa. Nincs rá szükség, hogy sűrűbben megkínáld.
3/6 anonim válasza:
Ha így kéri és közben szépen gyarapodik akkor örülj neki! 🙃 Nem minden baba cici függő. Majd esetleg ha változik akkor se ijedj meg. Meg lesznek majd növekedési ugrások is amikor kérheti gyakrabban. De ez sem törvény szerű. 😊
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz ingert, fejd le közben a tejet. Jó lesz ha indul a hozzátáplálás vagy elutaznál 1 napra valahova. A mennyiség szerintem rendben van. Örülj neki, az enyém anno 2 óránkent 1 órát dolgozott, hogy kinyerjen ennyi tejet...
5/6 anonim válasza:
Az én lányom már az első hetekben is 3 óránként kért, csak délután gyakrabban Nagy, erős csaj volt, telekajálta magát.
6/6 anonim válasza:
örülj neki, nekem is két hónapos de még mindig 2 óránként eszik, mostmár éjjel is... eddig átaludta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!