Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet elérni, hogy az...

Hogy lehet elérni, hogy az etetések 4 óránként legyenek?

Figyelt kérdés
A fiam 2és fél hónapos, és nagy zabás, mindíg jóllakik, de van, amikor 2 óránként kell etetni, mert állandóan visít a ciciért.
2008. nov. 22. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni.. ez az igény szerinti szoptatás, elég szörnyen hangzik, de így van. Előbb-utóbb majd hosszabbak lesznek a kaják közötti szünetek. Kitartás! Bocs, hogy nem tudtam segíteni... :(
2008. nov. 22. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd, hogy akkor egyen, amikor éhes, ne akard meghatározni az etetések időpontját. Jobb ez így a babának.
2008. nov. 22. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha megerősödik, akkor egyszerre többet fog enni és tovább fogja bírni. Nálunk a baba 1,5 - 4 óránként szokott enni. Van, mikor megeszi az adagját és mégis 1,5 óra múlva kér egy kis repetát. Igen változó, de nem baj én élvezem, mert ez soha vissza nem térő esemény kettőnk között.

3,5 hós baba anyukája

2008. nov. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!