Cumizavaros lett volna a kisfiam?
Első gyermekemet fél évig tudtam egyre kevesebb anyatejjel táplálni, míg végül átálltunk teljesen a tápszerre.
Rengeteget gondolkozom rajta hogyan tudnám csak és kizárólag anyatejjel etetni második gyermekem.
Eszembe jutott mi lehetett a hiba.
Első gyermekemnek 2 hetesen pótlást kellett adnom, ezután bimbóvédővel akart csak szopizni, míg végül kevesebb tejem lett és tápszeres lett (játszócumit is kapott).
Lehetett ez a baj, hogy bimbóvédőt használtam és talán "túl könnyen" adtam a pótlásokat? ÚGy érzem hibás vagyok és minden butaságot megtettem hogy cumizavarossá váljon...
Köszönöm a megnyugtató szavakat.
Igen első gyerekes anyuka voltam, ezerféle plusz infóval.. Valóban visszagondolva ördögi kör, kipróbálva a bababoltok egész szoptatást segítő kínálatát.
Akkor például szépen beindult a tejem, de lila gőzöm sem volt mi az a növekedési ugrás, hogy készüljek rá. Most már tudom, és keresek is szoptatási tanácsadót a környéken, remélem ebben az időszakban is tudok majd vele legalább skypeon vagy telefonon konzultálni
Simán. Hasonlóan volt velem is, csak 4 hónapig tudtam anyatejet is adni neki. Ebből egy hónapig már csak fejve kapta, mert nem tudtam visszaszorítani.
Másodjára sikerült elkerülni a hibákat és annak ellenére is szopós maradt, hogy kellett pótlás (de törekedtem a minimumra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!