A kis mellméret (65/B) nem lesz majd rossz hatással a tejtermelésemre?
Remélem D-s azért nem lesz. Azt már nemtudnám hiva tenni :D
Édesanyám "riogat" néha, hogy lehet nem lesz elég tejem, de akkor most megnyugodtam. 14. hetes vagyok most. Az előtej mindenkinél elő szokott fordulni? Az hányadik héttől várható? Szerencsére a rosszullétes időszakom elmúlt.
Joo
Nekem a 177 magassàgomhou a C kis mellnek számított 🤣
Előtej nem mindenkinek van
És nem befolyásolja a későbbi szoptatás sikerességét.
1. Babával a 28. Héten vettem észre 32. Héten volt, hogy spriccelt.
2. Babával a 21. Héttől volt
2 éves korig szoptattam az elsőt
2. Baba pedig még csak 1 hónapos
Melltartóbetétnek hívják, de ne parázz már erre rá!
Egyrészt nem mindenkinek van. Másrészt a többségnek max. pár csepp, amit a bimbóra rászáradt sárgás váladékként vesz észre. Nem folyik, nem csöpög, csak estére hopp ott találod fürdéskor. Az a ritka, hogy valakinek sok legyen, az is inkább többedik terhességnél. Olyanról nem is hallottam, hogy mellgyulladást váltana ki az a mennyiség.
Nekem is B kosaram volt. Terhesség alatt C lett, szoptatásnál még nagyobb. Most már csak 2x szoptatok naponta, szerintem valamivel kisebb lett, de még nem az eredeti, viszont lóg. :( Meglátjuk, milyen lesz a végleges.
Mindenesetre semmi köte ahhoz, mennyi tejed lesz.
Nem. Nekem kb S-es 70-75A/B volt és most szoptatás alatt hogy is mondjam...🤔😏😬😁😅 Olyan Xl-es méretű ezek már tőgyek... Mindig mondom a babáknak mikor viszem magammal fürdeni, hogy
látod? Anya megmossa a tejcsárdáit ! 😆😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!