Miért problémás minden második nőnek a szoptatás?
Figyelt kérdés
Ez egy ősi ösztön kellene hogy legyen, amikor baba és mama is tudja, hogy mit kell csinálni. Nem hinném, hogy az állatvilágban ismerik a bimbóvédők és krémek világát. Miért van ez? én is szenvedek, mert a babám nem nagyon tudja bekapni a cicit. Ez miért létezik egyáltalán? Régen, meg szerintem most is az őslakosok nem hiszem, hogy küzdenek ezekkel a problémákkal. Szerintetek? Az a baj, hogy már a kórházban cumisüvegből kapják a vizet? mondjuk nekem az elején sem ment, amikor ezt még nem kapott.2020. márc. 23. 20:54
21/22 anonim válasza:
Túl van tolva, túl sok a stressz az anyukákon. Egy szülés/császár után ott egy borzasztóan kifáradt anyuka. És máris mintha verseny lenne, időre, ennyit-annyit, csomó tanács ami ellent mond egymásnak. Túl van medikalizálva a szülés is. Ha otthon egy bába vagy dúla segítségével szülnénk szerintem sokkal könnyebben menne. Meg ha látnánk, hogy igenis a szoptatás egy természetes dolog. Nekem sokat segített az, hogy voltam egy szülés felkészítőn, ahol beszéltünk erről is és, hogy egy barátnőm előttem 4 hónappal szült. Így tudtam az elméleti részét és kaptam emocionális támogatást mellé. Ahogy haza értem hívtam is a szoptatási tanácsadót, mert a kórházban nem sok segítséget kaptam. És nem álltam görcsösen hozzá. Régen se ment minden. Én 9 hét után lettem tápszeres, sőt rosszabb mert mivel akkoriban nem mindig lehetett kapni így feles tejet kaptam (tej+víz+cukor). És itt vagyok! Szuper immunrendszerrel és a cukrommal/súlyommal sincs semmi bajom.
22/22 anonim válasza:
14-es, én a kampányból semennyi lenezest nem érzek. Biztos mindenhol akadnak lenéző emberek, de összeségében a kampányra ez nem igaz.
Viszont te olyan indulatosan írsz, mint aki annyira mégsem oké ezzel kapcsolatban. Én a fiam 3,5 éves koráig szoptattam, a végén abbahagytam, mert meguntam. De semmi gond nem volt belőle.
Ne haragudj, de én inkább azt érzem, hogy akinek valamiert nem sikerült, az utálja azt, akinek igen.
A kampány pedig nagyon jó dolog. Az persze nem, ha nyomasztanak bárkit is a témával. (12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!