Van kapcsolat a mensi és a tej mennyisége között?
Figyelt kérdés
Megjött a mensim, és sokkal kevesebb a tejem. A baba 7 hónapos, de még szinte alig eszik mást tejen kívül. Aggódom, hogyha elapad, akkor mit fogok neki adni? Most már nem is lesz több tejem? A menstruáció is arra utal, hogy most már nem fogok tudni szoptatni? A doki nekem azt mondta, hogy amíg szoptatok, addig nem lesz mensturációm. Nem értem, hogy miért, még mindig napi 6-szor van cicin. Pépes kajából meg alig eszik 1-2 kanállal.2008. nov. 21. 11:22
1/4 anonim válasza:
Szia! Pedig nagyon sok kismamának megjön a szoptatás alatt. Megváltozhat a mennyisége is (valószínűleg nem több, hanem kevesebb lesz), sőt az összetétele is. A barátnőmnek pl. ilyenkor annyira megváltozik a tej minősége, hogy a kislánya alig akarja elfogadni. De neki a menszi után visszaáll rendesen a mennyiség.
2/4 anonim válasza:
Nekem is 7 hósan jött meg először amikor elkezdtük a hozzátáplálást és kevesebbet szopott. Nem befolyásolta a tej mennyiségét a baba észre sem vett semmit.
3/4 anonim válasza:
Az hogy megjött a mensid nem azt jelenti,hogy már nem fogsz tudni szoptatni.
Nekem a kezdetektől fogva volt,és 7 hónapos koráig szopott a kisfiam (ő hagyta abba magától).
Viszont nekem mindig kevesebb volt a mensi alatt,meg a picinek sem nagyon kellett ,de miután elmúlt minden ment tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem úgy lesz, mert most elég kevés a tej. Igaz, nem is nagyon erőlteti, magától lefordul a ciciről, pedig eddig cicin aludt. Most az altatással is kínlódom emiatt.
Köszönöm szépen a válaszokat.
2008. nov. 21. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!