Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt fogászati...

Szoptatás alatt fogászati érzéstelenítő?

Figyelt kérdés
Anyatejes a kisfiam és jövőhéten gyökér kezelni kell az egyik fogamat. Azt mondta a doktornő hogy utána 6 órának kell el telnie hogy újra szoptathassak. A lefejt anyatejet valamiért nem fogadja el már 3 hónapja. Ha esetleg arra az időre tápszert kapna akkor van rá esély hogy utána nem fog szopizni? Járt már így valaki?
2020. márc. 12. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1x 2x cumisuvegbol kap enni, nem lesz baja. De vigyázni kell mert ha rajon higy az üvegből könnyebben jön akkor lehet nem kell már neki cici, mert azért nem kell "küzdeni"
2020. márc. 12. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a héten gyökérkezelték a fogamat és még hétvégén is megyek vissza.

2 injekciót kaptam kb. 1óra elteltével már szoptattam a 6hetes babámat. A fogorvos mondta hogy szabad.

2020. márc. 12. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen meglepődtem. Nekem a bölcsesség fogam műtötték ki, direkt kérdeztem és azt mondta a doki, hogy nyugodtan lehet szoptatni.
2020. márc. 12. 11:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta a fogorvos hogy nem mindegy milyen érzéstelenítőt adnak. Az adrenalinos után az ő elmondása szerint nem lehet szoptatni csak a sima lidocainos után. Tudja valaki hogy milyen fajtát kapott?
2020. márc. 12. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellene mennem fogorvoshoz letört az egyik fogam és nekem os azt mondták, hogy utána nem szabad szoptatni fejjem le teljesen aztán majd csak azt lehet neki adni ami újra termelődik majd másik fogorvos meg azt mondta hogy nyugodtan lehet nem lesz semmi baja.
2020. márc. 12. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lidocainos vokt, szoptattam utána 1 órával. Mondjuk nem kicsi már a babám, 13 hónapos.
2020. márc. 12. 11:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Én meg a gyerek orvosunkat kérdeztem és ő is azt mondta hogy szoptassam meg. Így aztán már teljesen össze zavarodtam hogy most mi legyen. Az én fiam 7 hónapos múlt.
2020. márc. 12. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Adjon olyat amivel lehet szoptatni.
2020. márc. 12. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

1,5 hetes volt amikor kiszedték a bölcsességfogamat, azt mondta a szájsebész, hogy a következő tejet öntsem ki és utána már lehet szoptatni.

Más miatt sokkal később merült fel a tápszer gondolata 2-3 napra, kipróbáltuk előtte, hát abszolút nem volt hajlandó beleinni a tápszerbe

2020. márc. 12. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Lehet meg sem issza a tápszert.

Inkább 1es cumisuveget vegyél, 7 hónapos lányom abból kap tejet, azt nehéz szívni.

Milyen idős a baba? Hozzátáplálás megekzdodott? Lehet inkább valami püret adnék anyatejjel, úgy hátha elfogadja

2020. márc. 12. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!