Kinek mennyit szopizik 2 hónapos babája egy nap és hányszor?
Holnapután lesz 2 hónapos. Hetek óta ötször szopik egy nap, kb. 4 óránként, éjjel alszik. Az első 2 alkalommal 200-at szopik, utána már kevesebbet, 130-150 g-ot. A nap végére összesen 800-830 g jön ki általában. Az elmúlt napokban a kánikula miatt volt, hogy hatszor-hétszer szopott ugyanennyit. 3700-zal született, 3440-nel hoztuk haza, most 5500.
Te babád?
Nyugi ha éhes lenne szólni hidd el. A te babád ilyen típusú. Bár nem mérem/mértem hogy mennyit szopizik az én babám, de biztos vagyok benne hogy méltatlankodna ha nem lenne neki elég.
"2 éves és 2 hónapos lányok anyukája"
Szia!
Kislányom moyt 8 hetes.
150eket eszik/evés,7szer és 9tő 3ig alszik éjjel.
én nem keltem fel,mert magától is jelzi ha éhes,ez ált 3kor van.
Most hogy ilyen idő van (nem túl meleg)kevesebbszer eszik,és van hogy 6órát is alszik délután hogy nem kér enni.
Amúgy 4450gr-al született,4150el jöttünk haza,1hósan 5150gr volt,most voltunk mérésen és 8hetesen 6050gr.
Szerintem se keltsd fel éjjel,ha éhes úgyis nyüszög,jelzi magától,örülj neki hogy te is tudsz kicsit pihenni,ne szoktatsd rá a rosszra,mert soha nem fogja átaludni majd az éjszakát,ha tudja hami lesz..(nekem is furi hogy 6órát is alszik mostanában napközben,és azon görcsöltem felkeltsem e,nem e éhes,de rájöttem még az ilyen kis emberke,sem felejt el enni,mert ha korog a poci úgyis szóváteszi):-)))
Szia.
Az én babám ugyan 3 és fél hós, de még mindig előfordul, hogy 50-60 ml-t eszik egyszerre. Ja, és 110-120 a max. de ez nem minden nap fordul elő. Ezt csak azért írom le, hogy azon ne aggódj mennyit eszik, a súlya a lényeg.Ha a doktornénitek/bácsitok és a védőnő meg van vele elégedve, akkor minden rendben van! Az én babám a mai napig nem eszi meg a testsúlykilónként 150grammot. Egy darabig aggódtam rajta, már nem foglalkozok vele. Tudja ő, hogy mennyi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!