Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem marad meg a babám. Állandó...

Nem marad meg a babám. Állandóan cicin van, ha kiesik a szájából felkel és sír. Ez meddig normális?

Figyelt kérdés
3napja, ha a tesójának enni adok szó szerint visít. Ha el merek menni tusolni, pisilni, vagy eszek egy szendvicset katasztrófa. Mint akit nyúzok. Se a levegőn nem alszik el, sem sehogy ahogy eddig. Az egész nap fekszek és szoptatom.7hetes, ha növekedési ugrasról van szó meddig tart? Nem tudom ellátni a tesóját már azon a szinten vagyunk. Nem marad éhes, mert már próbáltam tápszert de köpi ki, a cumitól öklendezik.
2020. febr. 19. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Növekedési ugrás tarthat akár 1 hetet is. Próbáltad hordozni? Az megoldás lehet. Magadra kötöd, ő el van mert érez közben meg van 2 kezed minden másra.
2020. febr. 19. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg mindent próbáltam. Egyedül fürdésnél nem sír azt szereti. De azon kívül sem a hordozás, sem az autózás, konkrétan tényleg semmi nem nyugtatja meg. Csak és kizárólag a cici.
2020. febr. 19. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
2 hónapig ment nálunk is ez a cirkusz. A kicsi reggel 5tôl kb.10ig folyamatosan mellen volt, 10tôl kb.délig aludt, majd déltôl este 10-11ig ismét újra folyamatosan szopizott. Ha dolgunk volt és nem tudtam nonstop szoptatni, akkor üvöltött. Közben persze a 2 éves nagy lebontotta a házat. Én ezt nem bírtam türelemmel. Oké, hogy a szent anyatej, meg igény szerinti szoptatás meg kötôdô nevelés meg minden kutyafüle, de ez nekem sok volt. Tápszerre váltottunk. Azt a megkönnyebbülést! Mintha egy tonnás kô került volna le rólam. A gyerek 10 perc alatt megitta az adagját, és elégedetten vigyorgott.
2020. febr. 20. 06:33
 4/5 A kérdező kommentje:
😔 Én is ezt mondtam a férjemnek, ha növekedési ugrás még egy pár napig csinálom. De ha nem múlik el tápszerre váltok. Tegnap konkrétan ameddig én a nagyobb gyerekem megetettem fulladozott a pihenőszékben úgy tombolt. Sztem ez tarthatatlan hosszútávon sajnos.
2020. febr. 20. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg meg lehet próbálni egy szoptatási tanácsadást, ha fontos neked a szoptatás. Én nem ragaszkodtam hozzá, valahogy nem tudtunk egymásra hangolódni a kicsivel. A nagyot 5 hónapig etettem "vegyesen", aztán 5 hónaposan teljesen tápszeres lett. Ugyanúgy szépen fejlôdött, láttam, hogy ez nem a világvége, így a másodiknál már lazábban vettem. Ha nem megy hát nem megy. Ha tartósan fennáll az állandó üvöltés, akkor viszont érdemes megnézetni gyógytornásszal. Lehet, hogy egy feszes izom vagy egy kimozdult csigolya fáj neki.
2020. febr. 20. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!