Nem igazán értem de én 4 óránként szoptatok tehát 4 óra leteltével kerül újra cicire.
2010. júl. 23. 15:46
3/12 anonim válasza:
Én 20 hónapig szoptattam,6 hónapig kizárólag anyatejet kapott a kisfiam.Az első hetekben egy ciciből jóllakott,a másikat lefejtem,illetve még azt is amelyikből evett.(ez kb 6hétig)tehát2-3 óránként.Aztán még mindig egy mellből jóllakott de már nem fejtem,tehát kb 6 óránként.Utána mindkét mellből,kb 3-4 óránként.
2010. júl. 23. 15:49
4/12 anonim válasza:
Én úgy csinálom hogy, bal mellből szopizik a baba, közben fejem a másikat (mellszívóval), aztán következő etetésnél fordítva.
Meg volt egy étkezés, olyan 2 órát fent van majd alszik olyan 3 órát (ez csak kb. időpontok), ha felkel azonnal szopizunk. Remélem tudtam segíteni.
A lefejt tej anyatej gyűjtőbe megy és az első babámmal is így csináltam, ami bevált.
2 éves, 2 hónapos gyerekek anyukája
2010. júl. 23. 15:49
5/12 anonim válasza:
3 óránként mind a két mellemet lefejem. Nem szoptatok (mert nem szopik). Sok tejem van.
2010. júl. 23. 15:56
6/12 anonim válasza:
Én is a 15:49-es módján csinálom, annyi különbséggel, hogy megszoptatok, és aztán lefejem a másik mellemből, valamint ha hagyott benne a baba, akkor a maradékot. Szintén leadó vagyok :)
Nekem valahogy egyszerre nem megy.
15:49-es. Milyen pózban szoptatsz, hogy tudsz egyszerre szoptatni és fejni is?
2010. júl. 23. 16:14
7/12 anonim válasza:
Én 3-4 óránként mindkét mellből szoptattam és utána lefejtem a maradékot (ha volt)
De ez egyéni tejmennyiség kérdése inkább.
2010. júl. 23. 16:32
8/12 xStefix válasza:
Én 2,5 hónapos kora óta két mellből szoptatok, úgyhogy minden egyes szopinál sorra került mindkettő. (Kivéve, ha ivós szopi volt, akkor még gyakrabban.) Egyre emlékszem pontosan: 3-6 hónapos kor között 2és3/4-3,5 óránként volt szopi.
2010. júl. 23. 19:13
9/12 anonim válasza:
2 mellből szoptattam szinte az elejétől kezdve és kb 3 óra telt el aközött, hogy teljesen kiürítette mindkét mellem és a következő szoptatás között, néha csak 2, ha valamiért előbb éhes volt.
Kb 4 hónapos korában pedig 4 óránként kért már csak enni kb, így 4 óra telt el.
Olyan sohasem volt, hogy váltott cicis szopi 3 óránként pl, amikor 1 mell 6 órán át van nyugiban.
Rengeteg tejem volt, másnak is jutott végül belőle.
2010. júl. 23. 19:38
10/12 anonim válasza:
15:49 vagyok. Bölcsőpózba szoptatok. Előtte odakészítek mindent, ráteszem a bébit és utána a fejőgépet. Igazából a férjem találta ki, hogy így könnyebb mivel inger éri a mellett és könnyen gyorsan lefejem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!