Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tartjátok a szoptatási...

Hogyan tartjátok a szoptatási világnapját?

Figyelt kérdés

Ötleteket várok, mert szeretnénk szervezni egy összejövetelt a falunkban anyukáknak, és kismamáknak, a szoptatás világnapja alkalmából!Tanácsadással, orvosi felvilágosítással, gyógyszertári asszisztens termékbemutatójával!Érdekelne még hogy mivel lehetne feldobni még??

Esetleges szponzort hol találhatnék mondjuk termék minták adására (pl szopi tea, stb).

2010. júl. 22. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:

pl a neten szerezhetsz szponzort.rákeresel a termékre amit szeretnél és a forgalmazotol vagy a gyártotol kérsz, jo esetben elutasti. bizti minden oldalon van teloszám vagy mailcim ahol lehet kérdezni vagy ilyesmi.

még sosem csináltam ilyesmit, talán egy ötletnek jo lehet.

kisgyerekes anyukák a cél akik kimennek a rendezvényre - esetleg lehetne arcfestés a nagyobb gyerekeknek talán, ugrálovár, vagy egy nagy medence pl ami tele van labdákkal, ezt már a kisebbek is élvezhetik.

hirtelen enyni- remélem tudtam kicsit segiteni

2010. júl. 22. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk minden évben megszervezik a védőnők a város egyik bölcsijébe,eddig mindig voltunk,idén se hagyjuk ki. :)

Szokott lenni játszóház,ugrálóvár,lehet eszegetni gyümit,vagy kis falatokat szoktak csinálni,meg szokott lenni ásványviz is innivalónak.Előadás is szokott lenni-v.melyik gyerekorvos tartja,ill. van hogy védőnő is,aztán különböző cégek kipakolnak,a standoknál lehet érdeklődni a termékek felől és vásárolni is lehet.pl. Babe,Homeopátiával kapcs.-os termékek,Hipp,stb..

Tombolát is sorsolnak.

Jó kis du.-i program,élvezik a gyerkőcők,meg mi szülők is. :D

Sztem beszélj a védőnőddel,ő biztos segit megszervezni és tud még ötleteket is adni!

2010. júl. 23. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló v.ok,kimaradt hogy szokott lenni még ingyenes tanácsadás-vérnyomás-vércukormérés,kismamáknak magzati szivhang hallgatás,stb...
2010. júl. 23. 07:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!A védőnőnk elég muja!Ezt is én hoztam fel neki, de ő mossa kezeit, hiszen más városból jön át minden nap, és neki nem számít hogy az itteni kismamák közt milyen a viszony, vagy hogy mik az érdekeik!Jó ötleteket kaptam, köszi!
2010. júl. 23. 12:37
 5/7 xStefix ***** válasza:

Hamár a szoptatás világnapja és te ilyen lekesen szervezkedő anyuka vagy (szerintem ez tök jó!:), akkor én azért hozzáfűznék egy apró megjegyzést: lehetőleg ne arról szóljon a dolog, hogy tápszergyártó cégek kínálják a portékáikat... Nem baj, ha lesznek kinn, de ne a "tápszer világnapja" legyen belőle. Már így is túl sok gondja van velük meg az agresszív reklámjaikkal a szoptatási szakmának...

Ha van rá mód, én megpróbálnék meghívni egy képzett szoptatási tanácsadót is, csak, hogy nagyobb eséllyel hangozzanak el valós információk is.

(Bocsánat a pesszimizmusomért, de ez a valóság. :( )

2010. júl. 23. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én annyival egészíteném ki, hogy nálunk pár anyuka elmondja a szoptatással kapcsolatos tapasztalatait, élményeit, amik hasznosak lehetnek a jelen lévő kismamáknak is. A védőnők pedig a szponzorok segítségével összeállítanak egy kis ajándékcsomagot, amivel megjutalmazzák azokat az anyukákat, akik sokat tettek azért, hogy minél tovább szoptatni tudják a gyermekeiket.
2010. júl. 24. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Természetesen az anyatejes táplálás a fő mondandó!
2010. júl. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!