Hol kapható Kiskunhalason tejszaporító tea a Mentabolton kívül? (Sajnos zárva van egy hétig! )
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 18:16
1/5 anonim válasza:
Bocs, nem válasz a kérdésedre, de gyógyszertárban lehet venni homeopátiás golyót (Urtica urens, Ricinus communis), ami nekem nagyon bevált, jobban, mint a tea, attól fájt a babám pocija. De lehet a gyógyszertárban is árulnak tejszaporító teát. Esetleg, ha van Rossmann vagy DM ott lehet kapni, bár biztos nem épp olyat, amilyet eddig használtál.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem bármelyik gyógyszertárban kapsz LAKTOHERB teát!
3/5 anonim válasza:
Tescoban is van !Gyógyszertárban is, dm, Rossman,!De ha olyan nincs mint amit eddig ittál azt az 1 hetet húzd ki alkoholmentes sörrel!Rettentő jól serkenti a tejet!
Én útálom a sört, de fagyóba berakom, megvárom , míg jó szomjas leszek, és akkor nagyon is jólesik!
4/5 A kérdező kommentje:
Igaz, a kérdésben nem írtam, de leginkább a görögszénamag miatt kérdeztem, azt szerintem csak gyógynövényboltban lehet kapni.
2010. júl. 23. 09:14
5/5 anonim válasza:
Tescos (vagy hasonló) üzletsoron szokott lenni gyógybolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!