Mi lesz ha egy időre abba kell hagynom a szoptatást? Mennyire viseli meg a babát?
ugy néz ki olyan gyogyszert kell szednem (nincs olyan amit lehet szoptatás alatt a bajomra) ami mellett nem lehet szoptantni és igy kb egy hétre fel kell függesztenia szoptatást.
nagyon aggodom mert nagyon cicimániás a fél éves lányom, cicin alszik nap közben és este is el és ha nyügös vagy bármi van csak cicin nyugszik meg. most mi lesz?
reggel délelőtt délután és este még szopizik és attol is félek hogy kevés lesz a tejem hiába fejek mert igy is most orákat dudlizik és igy elég neki a tej
IRJATOK tapasztalatokat! köszi
Ez a fajta cumisuveg azert jo, mert mixelt (uveges es mellbol) valo szoptatashoz jo! A babo szinte! eszre sem fogja venni a kulonbseget!
(elozo valaszolo)
2 hós volt a kisfiam, mikor kórházba kerültem, megműtöttek, nem szoptathattam 16 napig. Nehéz volt, mert majdnem elapadt a tejem. Én nem mozoghattam, csak feküdtdem, így még a fejés sem volt egyszerű. De fejjél...az a lényeg érje inger a melled. Igyál sokat és ne parázz. A kórházból úgy jöttem haza h a két mellemből tudott 30 ml-t szopizni a fiam, most már 180 ml, egy ciciből!!!! A tápszert is rég elhagytuk!
Ha kérdésed van írj!
5 hós anyuka
mivel gyógyzer kell szednem nem adhatom neki sehogy sem (cumisüvegből sem!) hanem ki kell önteni mig szedem a gyógyszert. engem inkább az érdekel mennyire viseli meg egy cicimániás babát az ilyen!
köszi a válaszokat lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!