Jégkocka zacsiba fagyaszthatok anyatejet?
Hamás fagyasztás után úgyis nejlonba teszem, akkor nem mind1??
Naponta 6-7 szer fejek, sajna 1 hét alatt megtelne a fagyóm dobozokkal!A spaciális avent, madela zacsik iszonyat drágák!Nem akarok havi tizen ezreket zacsira költeni!Na mind, akkor majd kitalálok valamit!
Amit lefagyasztasz, előbb-utóbb úgyis kiöntöd. Akkor nem mindegy, hogy most vagy fél év múlva? Ennyi erővel le is adhatnád az anyatejgyűjtőnek pénzért. Ha ilyen sok tejed van, nem fog elmenni egyik napról a másikra, hogy 100 litereket kelljen tartalékba lefagyasztanod.
Zacsiba nem higiénikus, meg kiszakadhat, és felengedés közben kívülről fertőződhet. Inkább szerezz be befőttesüveget és főzd ki, az nagyon olcsó, és tökéletesen megfelel.
Örülök hogy Kecskeméten van állomás, de én Bajai vagyok, kicsit macera lenne naponta elvinnem oda!
Egyébként utánajártam pár dolognak!
A szülein müanyag üzemesek, és megérdeztem az édesapámat hogy a sterilnek mondott avent zacsit mivel sterilizálják! Azt mondta röhejes amit a cimkén írnak!Mint minden zacskót azt is magas hőfokon készítik!Ami már maga sterilizálja!De viszont azt még nyomdázzák is, így már nem marad steril!A sima zacsik, amiken nincs felirat, sokkal sterilebbek!Más eljárást nem létezik a zacsik sterilizálására.35 Éve müanyag üzemet vezet, azt mondta ez csak reklámfogás!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
olvasd el és megtudod ki miben fagyasztja le a tejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!