Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák! Milyen...

Szoptatós anyukák! Milyen vitamint szedtek?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan 5 hónapos,csak szopizik,eddig nem szedtem semmit,most viszont érzem,hogy kezdenek kimerülni a raktáraim.Többféle vitaminra is szükségem lenne,feszült,ingerlékeny is vagyok,sokat fájnak az izületeim,szédülök néha.Valami készitményt javasolnátok,amiben van mindenféle vitamin?Köszönöm elöre is!
2010. júl. 21. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek továbbra is, a szülés után nem álltam le vele. Meg is látszik a babámon. :-) 3,5 hósan duplázta a súlyát.
2010. júl. 21. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Elevit szintén, és nem tudom van-e összefüggés, de nekem is 3-4 hós korára duplázta meg a születési súlyát :)
2010. júl. 21. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
én is maradtam az elevitnél
2010. júl. 21. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:

magne b6-ot szedek és kalciumot, reggel -este

körülbelül a szülés utáni 9 héttől, ingerlékeny voltam, és folyamatosan csokit(mg)ettem volna. Ettől jobban érzem magam, bőven van tejem, a lánykám szépen gyarapodik. 20 hetes korára duplázta meg születési súlyát,

2010. júl. 21. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Akár én kérdeztem volna! Engem is érdekel a dolog! Én eddig nem szedtem az elevitet, lehet, hogy folytatom, mert maradt egy-két levél.

Az én fiam is 5 hónapos, és nem volt egészen 3 hónapos, mikor duplázott! Elevit nélkül, szóval nem hiszem, hogy lenne összefüggés a két dolog között.

2010. júl. 22. 06:44
 6/12 anonim ***** válasza:
LadeeVit-et szedek minden 3. napon, és omega3-at.
2010. júl. 22. 07:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Én Hipp natal-t iszok, mint a terhességem alatt.
2010. júl. 22. 08:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én terhesen nem szedtem az elevitet, nem bírta a gyomrom. Most ki kellene megint próbálnom, hátha "nem terhesen" jobb lenne. Egyébként az én babim is 3,5 hósan duplázott, úgyhogy szerintem sincs összefüggés. Ha meg nem bírom megint beszedni, akkor lehet én is szedek magne b6-ot, meg kalciumot.
2010. júl. 22. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Semmilyen vitamint nem szedtem.Az elevitet en sem birtam.

Mind 3 gyerekem 4 hosan duplazta a sulyat.

2010. júl. 22. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:

OFF: Elvileg a megne B6-ot nem ajánlják szoptatós anyukáknak, rá is van írva a tájékoztatójára.

Én sem szedtem semmit és a babám 3.5 hósan duplázott. De most szedem az Elevitet ismét, mert érzem, hogy kell a vitamin.

2010. júl. 22. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!