Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés utàn mennyivel lövelhet...

Szülés utàn mennyivel lövelhet be legkésôbb a mell?

Figyelt kérdés
12 napja szultem,csaszarral,es meg mindig semmi.plotty a mellem,nem erzek semmit. Baba nagy nehezen beveszi mar a szajaba a cicit,2 szivas utan lefordul ,uvolt,tepi,ures gondolom. Masodik napjatol tapszeres emiatt. 40 perc gepi fejes utan 1 evokanalnyi tej jott le :( eleg elkeserito. Vedono meg biztat,hogy neki is a masodik het utan indult be,de ez eleg hihetetlen.
2020. jan. 10. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Meglatjuk mennyire lesz beteges,remelem nem nagyon :(
2020. jan. 12. 10:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Pénteken szűltem császárral, csak hogy kövezzenek program csaszárral :) az első szűlésemnél tankönyviek szerint nem volt tejbelövelkésem. Tápszeres volt a fiam. Semmi baja, vagány 2 éves. Most 3. napos, sehol semmi, de nem is túráztatom rajta magam. Cicire teszem és jóéjt. Elég sokat veszített a súlyából, ma már adnak pótlást nek.
2020. jan. 12. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is mindkettő programcsászár volt és lett tejem a 4. ill. 2. nap. De több ismerősöm is sikerrel szoptatott császár után. Nincs összefüggés a szülés módja és a tej között, szerintem logikusan csak császárnál azt a szokásos 6-8 óra (kórházi szokás és érzéstelenítő-függő) fekvést lehetne hozzáadni (ha tudnád, egyébként mikor lenne), amivel később kaptad meg a babád.
2020. jan. 12. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem odaadták azonnal, végig mellen volt, mégis öt napig szenvedtünk?
2020. jan. 12. 18:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolso,hogy erted,hogy 5 napig szenvedtel?
2020. jan. 13. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
5 napig nem volt tejem. (Bocs, nem kérdőjelet akartam a végére)
2020. jan. 13. 13:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sirt a masodik naptol,amit potlas utan abbahagyott es durvan sargult,ezert nem mertem varni a potlassal. Kekfeny inkubator lett volna a vege. Ilyenkor azonnal taplalni kell,h a bilirubin uruljon,pisivel,kakival,kulonben rosszabbodik a sargasag.
2020. jan. 13. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele. A harmadik naptól az enyém is kapott. De a pótlást muszáj minimálisan tartani, különben nem indul meg rendesen a tejtermelődés. A tápszer ugyanis elaltatja az újszülöttet, és félálomban, jóllakottan hiába teszi mellre az ember. Ráadásul a kórházban azt szajkózzák, hogy három óránként tegye mellre az ember 10-10 percre, aztán kapjon tápszert, mert jajj, besárgul és nem engednek haza. Ez az, ami nincs rendben. Én 3-4 órán át tettem felváltva mellre. Igen, sírt sokat, ez van, mindkettőnknek áldozatot kellett hozni. Aztán mikor mindketten elfáradtunk, akkor kértem fecskendőben pótlást, de csak épp annyit, hogy bealudjon, tudjon pihenni.

Erre mondom, hogy végigszenvedtük az első 5 napot. Hiába, hogy azonnal megkaptam a császár után, és mellre tettem.

Viszont így csak 3 napig kellett a pótlás.

2020. jan. 13. 14:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Hat igen,de nem csak hogy tobbet jell bent maradni,hanem a babara is veszelyes lehet a swrgadag. Az elsovel ezt vegigcsinaltam,h nem adtak potlast,700 gr fogyasnal mar uvoltottem a noverekkel es akkor jott a gyerekorvos es azonnal elrendelte a potlast. Azert az nem volt rendben hogy 3420 grammos gyereket 2700 grammal vittem haza. Sajnos sem vele,sem most nem lett tejcsi.
2020. jan. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!