Szülés utàn mennyivel lövelhet be legkésôbb a mell?
Tisztában vagyok vele. A harmadik naptól az enyém is kapott. De a pótlást muszáj minimálisan tartani, különben nem indul meg rendesen a tejtermelődés. A tápszer ugyanis elaltatja az újszülöttet, és félálomban, jóllakottan hiába teszi mellre az ember. Ráadásul a kórházban azt szajkózzák, hogy három óránként tegye mellre az ember 10-10 percre, aztán kapjon tápszert, mert jajj, besárgul és nem engednek haza. Ez az, ami nincs rendben. Én 3-4 órán át tettem felváltva mellre. Igen, sírt sokat, ez van, mindkettőnknek áldozatot kellett hozni. Aztán mikor mindketten elfáradtunk, akkor kértem fecskendőben pótlást, de csak épp annyit, hogy bealudjon, tudjon pihenni.
Erre mondom, hogy végigszenvedtük az első 5 napot. Hiába, hogy azonnal megkaptam a császár után, és mellre tettem.
Viszont így csak 3 napig kellett a pótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!