Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért lenne jobb a 3 óránkénti...

Miért lenne jobb a 3 óránkénti szoptatás mint az igény szerinti?

Figyelt kérdés
A gyermek orvos és az egyik családtagom szerint jobb lenne a 10 hetes babának a 3 óránkénti "etetés" és nekem is jobb lenne. De miért lenne jobb? Én úgy tudom hogy a baba nem csak eszik ilyenkor hanem szomja oltására, fájdalomcsillapításként, cumizásra, elalvásra is jó, még sorolhatnám. Én úgy látom hogy ez neki így jó hogy nem szigorúan 3 óránként etettem, boldog erős baba.
2019. dec. 10. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igény szerint 2-2.5 óránként szopott. Kivétel volt a növekedési ugrások pár napja. 2 évig szopott.
2019. dec. 10. 17:25
 12/14 khniki ***** válasza:
30%
Én 3 hetes korában kezdtem órára etetni. Tudod tervezni a napot, meg neki is szoknia kell, hogy rendszer van. Pár nap alatt megszokja és magától is akkor lesz éhes. :)
2019. dec. 10. 17:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Volt neki egy rendszere csak aztán jött a növekedési ugrás 5-6 hetesen és azóta sincs
2019. dec. 10. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Amig te is birod, addig csinald igy nyugodtan. Nyilvan azert mondjak hogy te is kis idore fel tudj szabadulni ket etetes kozott. De ha neked igy jo, akkor mindegy.
2019. dec. 10. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!