Mit tegyek, ha a másfél hetes babám lusta szopizni, és fejni is alig tudok, mert állandóan cicin akar aludni ill. cumizni és máshol sír?
Az alvás nekem mindkét babámmal nagyon jól ment szopizás közben is, feküdj le mellé.
Valószínűleg a cumisüveg a ludas, eleve a nagy lyuk abszolút nem szoptatásbarát, a mellen dolgozni kell ebből meg ömlik. Akkor már inkább egy Medela, még inkább svéd pohár vagy bármilyen kis pohár, kávéspohár, ami pedig a szoptatás beindításához a legjobb lenne, az a szoptanit.
Fejés helyett a komfortszopi teljesen jó, így annyit csinál magának amennyi kell, hagyd nyugodtan mellen, ha jól csinálja 24 óra után se ázik fel meg rágja szét. Csak hát a cumisüveg miatt nem biztos, hogy most jól csinálja.
Az előttem szólók nagy része leírta, mit tegyél. Tényleg csak rajtad áll (kivéve persze ha esetleg nyelvletapadása van a picinek).
Az első válaszolót meg hadd ne minősítsem. Kritikán aluli a hozzászólása.
Uhh nem irigyellek :(
Én a komfortszoptatást nem engedném. A bújás más, de a mellen levés az én értelmezésemben kizárólag az etetést szolgálja, én nem engedném, hogy másra is ezt használja, mert akkor kb. feszt rajtam akar csüngeni, csak én tudom megnyugtatni és onnantól a család, mint létforma csak a mellen lógó babát jelenti.
A helyedben még próbálkoznék és felhívnék egy szoptatási tanácsadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!