Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés után mikor jött meg...

Szülés után mikor jött meg először?

Figyelt kérdés

7,5 hónapja szültem.Még anyatejes a babám.Cumisüvegből etetem,s még tejadó is vagyok.Így szinte egésznap csak fejek 3 óránként.Szülés után 2 hétig megvolt azóta semmi.Májusba elmentem rákszűrésre s mondta az orvosom,hogy ez teljesen normális.

Ilyenkor akár másfél évig is szünetel a menszesz?

Nektek mikor jött meg szülés után?

2010. júl. 19. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
13 honapra.
2010. júl. 19. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Szülés után 4 hónapra, pedig szintén anyatejleadó vagyok, cumisüvegből etetek, 3 óránként fejek. de éjjel néha elalszom, és volt már 6 órás szünet is. Valószínűleg ezért jött meg a menszeszem is.
2010. júl. 19. 11:07
 3/8 A kérdező kommentje:
És akkor még volt tejed?
2010. júl. 19. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hónapra,pedig szoptattam 18 hónapig. Addig jó míg nem jön meg!! Örülj neki!!
2010. júl. 19. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze a mai napig szoptatok 28 hos a fiam.

Elso vagyok,tolem kerdezted?

2010. júl. 19. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak anyatejes babám mellett 2 hónap után jött meg szülés után. Azóta rendszeres a ciklusom. Pedig reménykedtem, hogy egy pár hónapig élvezem még, hogy nem jön meg.
2010. júl. 19. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, tőled kérdezte, első válaszoló.
2010. júl. 19. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom még most is szopizik,igaz már csak esti altatonak,4 és fél éves.pontosan szülés után 1 évre jött meg elöször
2010. júl. 23. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!