Mit éreztek amikor szoptattok?
Az eleje fájdalmas minden alkalommal, piszokul. Mindtha 20 tűt szúrnának a bimbómba. Főleg még közveflenül a császármetszés után, minden kortynál mintha valaki acélbetétes bakanccsal lépne bele a méhembe, annyira összehúzódik.
Fáj, amikor fejni kellene, de nem megy.
Ettől függetlenül a belem kidolgoztam, hogy legyen tejem és szoptathassam a fiam. És szerintem jó döntés volt.
Azt viszont még mindig nem értem, a szoptatás náciknak miért kell téríteni mindenhol. Attól, hogy odaveti, hogy "feladtad" meg hogy a shoptatás milyen szép, attól nem fog visszamenni az időben.
Azért picit túlzás ez a “legcsodálatosabb érzés” meg “cicifüggő” gyerek. Persze, tök jó, ha valaki erre rá tud hangolódni, meg a gyereknek is jó, de van olyan, ahol maga a gyerek utasítja el, vagy tényleg az anya idegenkedik, nem hiszem, hogy bárkinek is szenvednie kéne. Az meg, hogy valaki “cicifüggő” szerintem kifejezetten rossz is. Kíváncsi lennék, hogy a kis cicifüggő anyukája mennyire lesz könnyekig hatódva, ha a gyerek majd két évesen is tépi az anyja ruháját meg toporzékol a melle után. Amúgy is bizarrnak tartom cicifüggőnek nevezni a gyereket.
Bezzeg, ha én azt írnám, hogy az én gyerekem egy igazi kis tápszer függő, a legszarabb anya lennék a világon, mert miaz, hogy tápszeres. Pedig aztán szerintem normálisabb dolog egy ételétt “függeni” mint egy mellért.
Képzeld 16# az én első 2 gyerekem is tápszeres volt. Az első teljesen elutasította a második pedig 4 hónapig killódtam hogy,hogy legyen anyatej neki a tápszer mellett. Most a harmadik gyerekem meg hallani se akart a tápszerről már a kórházban sem.Első perctől kezdve anyatejes.
Azért mert a te gyereked valamilyen okbol tápszert kapott attól én tartalak sz.ar anyának.
DE: Majd a GYERMEKEM és ÉN eldöntjük meddig jó,meddig egészséges ez NEKÜNK!!
Imádja és én is.
A cicifüggő baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!