Hogyan tároljam a lefejt anyatejet és honnan tudom, ha már romlott?
Figyelt kérdés
van egy cumisüveg, amibe folyamatosan fejek minden szopizás után egy kicsit, amennyit éppen tudok és berakom a hütőbe.majd a következönél ugyanebbe a mennyiségbe fejek és ismét hűtő.nem baj ha már hideg tejcsihez a lefejt tejcsit beleöntöm?2008. nov. 17. 17:48
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy hűtőben max 24 órát lehet a tej, utána mélyfagyasztóba kell tenni. Ráírni a dátumot és max fél évig felhasználhatod.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, azt hiszem a gyógyszertárban lehet kapni steril anyatejgyűjtő zacsikat, amiben lefagyaszthatod.
Sima hűtőben a napi lefejt tejet tárolhatod, de még aznap add is oda a babának, vagy ha nem kapja meg, akkor viszont fagyaszd le.
( lefagyasztáshoz jó a tisztára mosott sterilizált (kifőzött) bébiételes kis üveg is.)
A dátumot mindenképpen írd rá, hogy mikor fagyasztottad le, és ha minden igaz, 3 hónapig tárolható fagyasztóban!
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Hat hónapig tárolható a fagyóban utánna csak főzelekébe teheted esetleg. Gyógyszertárban, vagy Brendonban lehet venni zacsit egy dobozba 20 db van és 4.100 Ft. Mind a két helyen. Én már 30 litert lefagyasztottam és csak ebben marad jó, másban akármiben megromlik. Úgyhogy sokba kerül a zacsi a babáért mindent, hogy legyen tejcsije.
5/5 anonim válasza:
Az előző vagyok. Én hűtőbe max. 2 napot tartom utánna fagyasztom le. Ha megvárod, hogy kihűljön, nyugodtan ráöntheted az előző adagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!