Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen dolgokat nem lehet...

Milyen dolgokat nem lehet csinálni ameddig szoptatok?

Figyelt kérdés
3hetes a kisbabám és olyan dolgokra gondoltam mint pl.:hajfejtés(fekete)stb.....perszeamivel nem ártoka babámnak.
2008. nov. 17. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Hajat festeni épphogy lehet már, sőt, akár szoliba is mehetsz, az étkezésre kell figyelni, hogy ne egyél K-betűseket vagy ne igyál nagyon sok tejet (asszem napi fél liter javasolt), igyál nagyon sok folyadékot, legalább 3 litert, de ne dohányozz, ne igyál alkoholt (max. egy pohár vörösbor), ne drogozz, ne tornázz úgy, hogy túlhajtod magad, pihenj sokat, akár nappal is ha a baba alszik dölj le te is, és legfőképpen, ne idegeskedj!!! Szerintem ezek az alap dolgok, vannak a neten szoptatás alatti étrendek, vagy hogy mit lehet mit nem lehet enni, nézd meg, vagy ha gondolod, küldök neked mélben ilyet. De ne aggódj, az a legfontosabb, hogy legyél nyugodt és figyelj a babádra szopi közben, mert úgy tudom, hogy a tejleadó reflex akkor indul be pont, esetleg Laktoherb tea vagy bármilyen tejserkentő még javíthat a közérzeteden, mert szerintem ez a dolog inkább pszichés. Jó babázást! 2 hós baba anyuja
2008. nov. 18. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:

én is csak azt tudom irni amit az elöttem szoló!Viszont ha befested a hajad vigyázz ne kerüljön a szájába még véletlenül se mert a festék anyag lebomlik a szrevezetébe és allergiás reakciót vállthat kiugyanez volt az egyik ismimnél és mig lenem nött ahaj nem tudott a gyerek közelébe menni mert allergiás volt a gyerköc!

De vannak már ilyen bio a hajfestékek is habár baromi drágák csak arra figyelj hogy szak boltba vedd mert egyébként átherhetnek föleg hogy már az összes hajfestékre ráirják hogy bio stb!

Egy 3éves fiu anyukája

2009. febr. 20. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!