Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatok, ehetek mákos dolgokat?

Szoptatok, ehetek mákos dolgokat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ettem, nem lett baja a babámnak. Próbáld ki.
2010. febr. 4. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia! NEM!!!!!!!!!
2010. febr. 4. 17:06
 3/10 Tittiritty ***** válasza:
Miért NEM?
2010. febr. 4. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Hány hónapos a baba? 6 hónapos korától bármit ehetsz, bírnia kell. Azóta eszem babot, lencsét, káposztát, mákot, mindent, semmi baja nincs, pedig szoptatok. 10 hónapos.
2010. febr. 4. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
a mák nehezen emészthető dolog. Tapasztalat én pl nagyon szeretem...de nem bírom megemészteni.
2010. febr. 4. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a kezdetektől ettem, volt hogy 3 napig is, de hetente min. 1szer annyira kívántam szülés óta, főleg Karácsonykor, a babámnak semmi baja nem lett. Nyugodtan ehetsz.
2010. febr. 4. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, most 4 hónapos.
2010. febr. 4. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindent lehet enni csak mértékkel. Én eszek babot, káposztát, mákos sütit, semmi baja a babámnak(2hós). A lényeg, hogy mértékkel.
2010. febr. 4. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsó írja! kis mennyiséggel próbálkozz először, ha nem látsz a babán semmi tünetet, akkor legközelebb már bátrabb lehetsz. egyes érzékeny egyéneknél a mák is allergizálhat, de akármelyik élelmiszer épp úgy...Egyébként, amit a baba esetleg nem is ehet, azt te azért eheted..neki nem kell megemésztenie.
2010. febr. 4. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen de ne vidd túlzásba.Ki fogod taopasztalni hogy a te babádra hogyan hat az amit te megeszel.Én ettem majdnem mindent,most 6 hós és soha nem volt próbléma:)
2010. febr. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!