Szoptatás alatt más is meghízott? Nehéz lesz leadni majd ha befejeztem a szoptatást?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 16:54
1/19 anonim válasza:
Sajnos igen,mind harom gyerekkel.Lassan es nehezen mentek le a kilok.
2/19 anonim válasza:
Én 3 hónapja szoptatok,de annyira kívánom az édességet:(
3/19 anonim válasza:
Én közel 10 kilót híztam a kórházból hazajövetel óta.Nincs nálam kövérebb.A 57 kilósan lettem terhes, 75-tel mentem szülni, 69-cel jöttem ki a kórházból, most 78 vagyok.Rettenetesen el vagyok keseredve.
4/19 xStefix válasza:
Én nem híztam, 29 hónapja szoptatok. Ami a szülés után lement (10 kg), azt tartom azóta is (+4-5 kg). De a további fogyásért nekem is jócskán meg kell küzdeni.. :-S Ami nekem nagyon tetszik és be is jött, az a Pilates, de nem a klasszikus formája, hanem a 3/4 wellness step, a BodyArt és a PortDeBras. Nemrég egy műtét miatt fel kellett függesztenem a tornát, de nemsokára újra kezdem.
5/19 A kérdező kommentje:
utolsó elötti én is annyi vagyok kb és én is igy jártam.utolsó tudnál nekem küldeni linket?kipróbálnám...
2010. júl. 16. 18:16
6/19 A kérdező kommentje:
annyi különbséggel utolsó elötti h én 72 -ről indultam 85-tel mentem be szülni.=5-tel jöttem haza lement 68-69re és most 76 vagyok....:(Én is elvagyok keseredve...:(
2010. júl. 16. 18:29
7/19 A kérdező kommentje:
75-tel
2010. júl. 16. 18:29
8/19 anonim válasza:
Én pont úgy vagyok,voltam,mint Te.75kg vagyok.
Már 2 éves a kisfiam,de még szopik.Az első év alatt szerintem,ha odafigyeltem volna,akkor beindult volna a fogyás,mert rengeteg szénhidrátot ettem és nem híztam egy dekát sem,de most 1 év alatt alig eszek és semmi.El vagyok én is keseredve nagyon,mert nem így képzeltem ezt a dolgot.
9/19 xStefix válasza:
www.agipilates.hu
Most tavasszal neveztem be Ági 10 hetes átalakító programjába, ami nagyon jól sikerült volna, ha nem jön közbe a fenti műtétem... Ez egy komplett program volt dvd-vel, táplálkozási naplóval, fórummal, szakértőkkel, szóval a teljes életmódváltást célozta meg, nemcsak a fogyást. (Merthogy így lenne tartós az elért eredmény.)
Nem tudom, hogy a dvd külön is megvehető-e, erről Ágitól kéne érdeklődni.
10/19 anonim válasza:
Nekem a kislányom hizott szoptatás alatt!Hogy le-e fog belőle adni,nem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!