Miért van az, hogy az emberek leszólják a nyilvános helyen szoptató anyukát?
De ennek azért van egy hangja is. Cuppog meg szuszog a lárvácska serényen.
Azért aki étteremben az asztalnál nekiáll szoptatni, arra visszahánynám azt, amit az undorítóskodása miatt vissza kell. És ki is fizettetnèm vele.
10: igen, ezek is tök ízlésesek:
Így kéne és akkor senkinek nem lenne problémája:
Fürdőruhát hogyan kéne reklámozni? Kabátban? Vagy tiltassuk be a fürdőruha reklámot? A mélyen dekoltált ruhák hordását szintén nem lehet betiltani, mindenki hadd öltözködjön stílusának megfelelően, azért egy mélyendekoltált bicikliző hölgy nem egyenlő egy köldökig lógó felsőből kihúzott mellel.
Mondjuk nekem ez is brutális, ami az utolsó képen van, hogy a két szoptató nő egymással beszélget.
És így sem akarok az utcán látni nőket.
Szerintem ha kint jön rá vkire a szoptathatnék, akkor úgy üljön le, hogy messziről el tudja kerülni az, akinek ez undorítóságban a nyilvános wc-zés szintjén van. És ott mindegy, hogy kilóg-e a melle pl egy elhagyott erdei tisztáson, ami nem látszik az útról.
Nem szólom meg, de nem értem, miért van rá szükség.
Nekem is van gyerekem, a mellem nem játék, nem nyugtató, évesre használtuk. Enni pedig általában nem úgy szokott az ember, hogy ahol éppen rájön, tehát őt sem így szoktattam. A napirend része, hogy az étkezés idejét otthon töltjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!