Mi volt az eddigi leghosszabb ido, amirol tudtok, h valaki szoptatott?
Figyelt kérdés
Csupan kivancsisag. Nekem 17 honapos a kicsim, még szoptatom de már csak napkozben 1x es ejjel. 2 eves koraig tervezem maximum. Ez meg belefer vagy tul sok? Neha olyan furcsa szemmel neznek ram a rokonok, hogy ha kerdezik h szopik-e a gyerek es mondom h igen.2019. szept. 13. 15:24
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor egyaltalan nem kirivo eset az h 17 honapos es meg szopizik. Koszi a valaszokat
2019. szept. 14. 13:34
12/12 Coffelia válasza:
Én azt hittem, hogy csak 18 hónapig fogok majd szoptatni, úgy terveztem, hogy elválasztom. De 18 hónaposan nagyjából agyba-főbe cicizett a teljesértékű étkezések mellett is. Rengeteg helyzetet, betegséget megoldott, hogy a cici ott van kéznél, személyre szabott és kényelmes. Egy hányós vírusnál a legnagyobb áldás. Most decemberben 3 és fél éves lesz, elkezdte az ovit, a társai folyton betegek, őt meg csak meglegyintik a vírusok. Napi egyszer, néha kétszer kap reggel és este, és látom rajta, ahogyan hétről hétre kevésbé jut eszébe. Nekem így rendben van, őt meg nem kell így siettetnem, win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!