Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális hogy szivárog?

Normális hogy szivárog?

Figyelt kérdés
20 hetes kismama vagyok, de már néhány hete arra ébredek hogy foltos a hálóingem. Nem gond hogy más most jön egy pici? Mit csináljak? Masszírozzam? Vagy ne nyúljak hozzá? Fáj is ráadásul!
2010. júl. 14. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a 20 héttől jött az előtej, teljesen normális, csak pech :)

Piszkálni, masszírozni stb tilos! Oxitocin kiválasztását provokálod vele, ami méhösszehúzódásokat csinál (szülés után majd lesz benne részed szoptatáskor)

2010. júl. 14. 09:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Oké, még jó hogy nekem a múltkor valaki azt írta hogy esténként fürdés közben masszírozzam át egy kicsit, nehogy becsomósodjon. R

emélem nem csináltam bajt vele, mostantól hozzá se érek.

2010. júl. 14. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 19. héttől volt előtej, és ugyanígy reggelre lett foltos a hálóingem, sőt a vége felé már melltartóbetétet kellett használnom, mert néha csak úgy nappal is rájött a szivárgás. Tényleg ne masszírozd!Biztosan nem fog becsomósodni.
2010. júl. 14. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog becsomósodni, ez még csak prepartum.

Nekem a 15. héttől kezdve volt.

2010. júl. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!