Meddig tart az az időszak, amikor a baba az anyun lóg ha kell, ha nem cumi?
Most egy hónapos, de eddig az van, hogy két órát alszik, majd 1 órát cumizik. Eszik is, meg nem is, de ha letenném visít, mintha csak itt szeretne lenni rajtam. Ez az időszak meddig fog tartani. Én szeretem, meg minden, csak alig van időm másra, mert alváskor is sokat felsír.
Másik kérdés, Ti meddig szoptattatok? És meddig van szükség vagy meddig jó az anyatej? Át lehet szoktatni később, ha nagy lesz(másfél éves ha elmúlt), hogy anyatejet kapna, de cumisüvegből vagy pohárból? Mert nem tudom, furcsa olyan nagy gyereket már szoptatni? Most még természetes meg minden, de mikor már fut?
Oh.. Ez az első években jelen lesz, csak más más formában.
Az enyém 9 hónapos és épp nyakig vagyunk a szeparacios szorongásban. És az alig 9 kilójával is épp rajtam alszik, mert nélkülem jelenleg nem hajlandó aludni úgy meg kezelhetetlen.
A szoptatós kérdésre sajnos nem tudok válaszolni. Pár hét alatt elapadt a tejem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!