Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aluszékony 1 hetes?

Aluszékony 1 hetes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1 hetes babám a mai napug szépen kelt magától 3 óránként. De hajnalban nem kelt fel és felébresztettem, sajnos 3 óra hosszáig sírt, alig bírtam megnyugtatni. Majd reggel megint nem kelt,cicire raktam 4 óra hossza múlva,nem sokat evett. Mit csináljak? Baja lehet?

Első babás anyuka.

2019. aug. 26. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez még nem jelenti, hogy aluszekony. Akkor lenne aluszekony, ha több órát aludna és akkor se kelne fel, nem enne sokat. Valószínű azért sirt, mert ő aludt volna. Ne aggódj :)
2019. aug. 26. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Amikor nekem betegség miatt aluszékony volt, nem lehetett felébreszteni és egyáltalán nem bőgött semennyit.
2019. aug. 26. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem sárgult be véletlenül?
2019. aug. 26. 07:50
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy neki már a 4 órás ritmus lenne jobb, vagy idönként mélyebben alszik - ez nem kortól függ, hanem a babától.
2019. aug. 26. 07:57
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Ne ébresztgesd, ha ég aludna.Ha éhes ,akkor felkel magától is.
2019. aug. 26. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem akarlak megijeszteni, de nagyon figyelj oda, hogy mennyit eszik. Nekem az egyik kislányom 3 hetes korában kezdte el ezt, alig evett és folyton aludt volna. Ekkor derült ki a szívbetegsége, addig ahány orvos vizsgálta, azt mondta, teljesen rendben van. 2x is ngyon rezgett a léc, majdnem elveszítettük. És sajnos egy ilyen picike, számunkra még ismeretlen kisbabánál csak az evés és az alvás tűnik fel. Nekem 2. baba, de így is vártam 2 napot, hátha csak a front vagy a szél zavarja. Hát nem az volt.

Viszont ha amúgy szépen eszik, akkor ne keltsd éjjel, nem kell 3 óránként szopiznia. Lehet, hogy hamar át fogja aludni az éjszakát, nekem mind a 4 nagyon jó alvó, 6-7 hetes koruktól átaludták az éjszakát 8-tól 8-ig kb. 😊

2019. aug. 26. 08:07
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Van baba, aki majdnem születésétől átaludja az éjszakát. Akkor aluszékony, ha egész nap ilyen.
2019. aug. 26. 09:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Hazajövetel előtt egy nappal besárgult.

Amúgy is aluszékony volt. Ha felkeltettem 2 óra hosszáig szenvedtem vele.

Reggel nem nagyon akart felkelni enni, de délelőtt magától kelt, keveset evett és elaludt.

Nagyon aggódom.

2019. aug. 26. 11:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnapunk nagyon jó volt. 3 óránként evett majd aludt, de ma nem így van.
2019. aug. 26. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Hívd fel a vedonodet az a biztos.
2019. aug. 26. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!