Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lefejt anyatejet hogyan kell...

Lefejt anyatejet hogyan kell adni a babábak?

Figyelt kérdés

ha csak hűtőben van hogyan kell melegíteni?

ha fagyasztva van hogyan olvasztom fel? mennyi idő alatt olvad ki? hogyan csináljátok, ha nem tudjátok előre, hogy elég lesz-e, ami a ciciben van és nem tudon előre kell-e pótolni. potyára nem olvasztanék ki anyatejet, mert akkor dobhatom el, de olyan gyorsan gondolom nem készül el, amilyen gyorsan szükségem lenne rá fagyasztóból.

így meg ha kell tápszerrel kell kiegészítenem és ennek nem örülök.

2010. júl. 13. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A mélyhűtött anyatejet hűtőszekrényben lassan engedjük fel, és vízfürdőben megmelegítve adjuk oda a kisbabának. Mikrohullámú sütőt a melegítéshez ne használjunk.

A többi tanácsot olvasd el itt: [link]

Szerintem semmiképp ne tápszerezz, az anyatej az igazi, és lesz elég tejed, ne aggódj. ha kell, tedd sűrűbben cicire, akkor több tej fog termelődni

2010. júl. 13. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az anyatejet én mikor kiveszem a hűtőből akkor egy lábasba teszek vizet és felteszem főni és ebbe állítom bele a cumisüveget és közben kóstolom, hogy mikor jó. Én annak idején este kivettem a fagyóból és betettem a hűtőbe, és ott olvadt ki, és azt fel is használtam másnap. Ha meg sűrgősen kell akkor a fagyott tejet is beleállítod vizfürdőbe és akkor hamarabb kiolvad.
2010. júl. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!