A fiam két éves, szeretném a szoptatást abbahagyni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az orvos azt javasolta adjam a nagyszülőkhöz 3 napra, se anya, se cici, nem drasztikus?2008. nov. 15. 01:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem fokozatosan.
Adj neki más, érdekes dolgot.
2/4 anonim válasza:
De attol hogy a nagyszulokhoz megy a kicsi, neked meg megmarad a tejed, nem? Azt is elkell apasztani. Arra mit mond a doki, magatol elapad a tejed?
Nem mondta a doki hogy van injekcio amitol elapadna a tejed? Ha ezt megkapod, utana mar hiaba menne a kicsi hozzad, latna hogy nincs tejci, vege.
3/4 anonim válasza:
Az elozot is en irtam, de a doki nagyon lazan mondja ezt, hogy se anya, se cici. Ez nem jo. Az en kisfiam kepzeld mert hirtelen egyik naprol a masikra bolcsibe adtam elkezdett dadogni. Egyertelmu volt hogy a sokktol. Addig 24 orat velem volt, es egyik naprol a masikra bolcsis lett, szoktatas nelkul ott volt delutanig. Aztan par honap utan megszunt neki a dadogasa. De az ilyen hirtelen dolgokkal vigyazni kell, hogy 3 nap se anya, se cici. Szerintem ezt ne csinald. Apasztasd el inkabb a dokinal, es utana mar hiaba keresi, latja hogy nincs tej. Minden jot, remelem sikerul!
4/4 anonim válasza:
szia én 19 honapig szoptattam de a mai napig szopna ha hagynám én beeceteztem a cicimet és annyit mondtam neki hogy a tejcsi megsavanyodott de nyugodtan kostold meg és igy egyik naprol a másikra lemondott pedig nekem egész éjszaka azon lógott és amikor cicizni akart akkor gyorsan mentem beeceteztem és ennyi volt nem is kellett neki többet nem sirt egyszer sem hogy neki cici kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!