Hogy bírjátok ezt a meleget akinek csak anyatejes a babája?
Nagyon nehezen.Most én elkezdtem inni a Laktoherbet. Talán segit.Tegnap megittam másfél litert,ma elöször ugy feszít a jobb cicim mint még soha!Ugyhogy tuti segit vmit!! Nekem se akarja a teát se és a vizet se meginni. Még a lefejt tejet sem:( Szerencsére ő alszik jó sokat(ezért nem evett tegnap annyit,de ma majd remélem bepótolja.)
Ha meg eső jön akkor ő azért nem alszik. Törpém azért nem eszik annyira szerintem mert neki is melege van,meg nekem is és melegitjük egymást.
Ebben a melegben gyakrabban eszik a kisfiam, így én is gyakrabban fejek. (Nem szopik, sajnos.) Nekem nőtt a tejem mennyisége, épp ezért.
Tejszaporításra javaslom még a görögszénamag-teát, nagyon bejött.
Nekem 3hónapos lesz 22én. Ő alig akar enni ebben a melegben.Inkább alszik. Egyébként segitett a Laktoherb nekem mert eddig egy óráig evett meg 100at,most meg ugyanabból 25perc alatt. S még most is van benne,hamarosan fejem is le:) Most ebédelt meg 120grammot.
(első vagyok)
Második vagyok.
4 hónapos a fiam. 130-at szokott bevágni napi 7x. A meleg miatt napközben 2 óránként kéri, cserébe éjjel végre végigalussza az éjszakát 10-től 6-ig. :-)
Nekem tavyl ilyenkor volt 4 hónapos, szintén meleg volt, csak anyatejet kapott, még vizet, teát sem kért.
Sűrűbben cicizett.
az enyém 5 hónapos, sem vizet, sem teát nem fogad el, pedig pár naponta megkínálom, hátha. ( nemtom mi lesz a hozzátáplálással???) igyál te is minél többet, lehetőleg vizet, esetleg teát, én mondjuk a laktoherbtől már falnak megyek, ha csak a szagát is megérzem, hónapokig ittam...
ugyanolyan gyakran kér cicit, mint egyébként, viszont sokat nyűglődik a meleg miatt és a foga is most jön szegénynek, és hát egész nap a lakásban vagyunk jóformán. reggel 9 körül ébred, akkor már nem viszem le sétálni, csak este 5-6 körül. biztos, hogy a tiéd éhes, nem csak a meleg miatt nyűgös?
14:19-nel
az előtted válaszoló vagyok, nekem sem ivott tavaly nyáron lánym, enek ellnére a hozzátáplálással egyáltalán nem volt gond, sőt
Nem is nagyon kóstolgatott, henm nyomta befelé a gyümölcsöket 6 hónaposan
Nem erőltettem, kapott cicit.
még mindig szopik (16 hós) és egy nagyon nagyétkű, jőlevő kislány, emelett sokat is iszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!