Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy bírjátok ezt a meleget...

Hogy bírjátok ezt a meleget akinek csak anyatejes a babája?

Figyelt kérdés
Nekem már potolni kellett anyatejjel mindig sír nekem pedig állandóan üres a cicim tea és a víz nem megy mit tegyek?
2010. júl. 12. 11:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen.Most én elkezdtem inni a Laktoherbet. Talán segit.Tegnap megittam másfél litert,ma elöször ugy feszít a jobb cicim mint még soha!Ugyhogy tuti segit vmit!! Nekem se akarja a teát se és a vizet se meginni. Még a lefejt tejet sem:( Szerencsére ő alszik jó sokat(ezért nem evett tegnap annyit,de ma majd remélem bepótolja.)

Ha meg eső jön akkor ő azért nem alszik. Törpém azért nem eszik annyira szerintem mert neki is melege van,meg nekem is és melegitjük egymást.

2010. júl. 12. 11:51
 2/16 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben gyakrabban eszik a kisfiam, így én is gyakrabban fejek. (Nem szopik, sajnos.) Nekem nőtt a tejem mennyisége, épp ezért.

Tejszaporításra javaslom még a görögszénamag-teát, nagyon bejött.

2010. júl. 12. 12:08
 3/16 A kérdező kommentje:
megvettem a more milket mert a laktoherb nekem nem jött be teljesen kivagyok most két ciciből evett talán jól lakott. mennyi idős a babáitok.
2010. júl. 12. 12:36
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem 3hónapos lesz 22én. Ő alig akar enni ebben a melegben.Inkább alszik. Egyébként segitett a Laktoherb nekem mert eddig egy óráig evett meg 100at,most meg ugyanabból 25perc alatt. S még most is van benne,hamarosan fejem is le:) Most ebédelt meg 120grammot.

(első vagyok)

2010. júl. 12. 12:49
 5/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

4 hónapos a fiam. 130-at szokott bevágni napi 7x. A meleg miatt napközben 2 óránként kéri, cserébe éjjel végre végigalussza az éjszakát 10-től 6-ig. :-)

2010. júl. 12. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:
nekem tavaly 3 hónapos volt a kislányom, mikor ilyen nagy melegek voltak, és csak anyatejet kapott. nem hogy nem kérte gyakrabban, de kifejezetten kisebb volt az étvágya a meleg miatt. nem adtam neki vizet külön. ha kérte volna, szoptattam volna gyakrabban. persze én azért rengeteg folyadékot ittam. olvastam még praktikákat, hogy mit tehetünk ilyen kánikulában: [link]
2010. júl. 12. 13:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem tavyl ilyenkor volt 4 hónapos, szintén meleg volt, csak anyatejet kapott, még vizet, teát sem kért.

Sűrűbben cicizett.

2010. júl. 12. 13:47
 8/16 anonim ***** válasza:

az enyém 5 hónapos, sem vizet, sem teát nem fogad el, pedig pár naponta megkínálom, hátha. ( nemtom mi lesz a hozzátáplálással???) igyál te is minél többet, lehetőleg vizet, esetleg teát, én mondjuk a laktoherbtől már falnak megyek, ha csak a szagát is megérzem, hónapokig ittam...

ugyanolyan gyakran kér cicit, mint egyébként, viszont sokat nyűglődik a meleg miatt és a foga is most jön szegénynek, és hát egész nap a lakásban vagyunk jóformán. reggel 9 körül ébred, akkor már nem viszem le sétálni, csak este 5-6 körül. biztos, hogy a tiéd éhes, nem csak a meleg miatt nyűgös?

2010. júl. 12. 14:19
 9/16 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nincs elég tejcsikém szémára üres a cici more milkről tapasztalatok?egyébként az én babám 2 hónapos
2010. júl. 12. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:

14:19-nel

az előtted válaszoló vagyok, nekem sem ivott tavaly nyáron lánym, enek ellnére a hozzátáplálással egyáltalán nem volt gond, sőt

Nem is nagyon kóstolgatott, henm nyomta befelé a gyümölcsöket 6 hónaposan

Nem erőltettem, kapott cicit.

még mindig szopik (16 hós) és egy nagyon nagyétkű, jőlevő kislány, emelett sokat is iszik

2010. júl. 12. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!