Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy bírjátok ezt a meleget...

Hogy bírjátok ezt a meleget akinek csak anyatejes a babája?

Figyelt kérdés
Nekem már potolni kellett anyatejjel mindig sír nekem pedig állandóan üres a cicim tea és a víz nem megy mit tegyek?
2010. júl. 12. 11:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Van lefagyasztava tejcsikém ugyhogy most azt kapja a gyakori szopástól lehet több a tejem fejjek esetleg?
2010. júl. 12. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!A More Milkről írnék!Beteg voltam egy hónapja,és a tejem úgy elapadt,hogy naponta csak 100ml,volt a kettő mellemben.1hétig szedtem,most kb.900 ml van naponta.Csak azért írom hogy kb,mert nem mérem folyamatosan a kislányom.Nekem használt,és mellette megiszok 2l öszilevet,meg 1l citromfű teát.
2010. júl. 12. 16:29
 13/16 xStefix ***** válasza:

Naná, a gyakori szoptatástól lesz több tejed, persze!!!

Szerintem elsősorban őt szoptasd meg gyakrabban, ahogy jelzi, kéri (pl. alkalmanként két mellből, ha egy már nem elég), és csak akkor próbálkozz a fejéssel, ha ez önmagában hatástalan. Ideális esetben fejés és egyéb csodabogyók nékül is simán megy a tejszaporítás ezen a módon.

A teát, vizet szerintem felesleges próbálni, ezek csak foglalják a helyet a babád gyomrában és ritkíthatják a szopási gyakoriságot, ami hátrányosan hathat a tejtermelésre. Ha szomjas, akkor is szoptasd meg, ilyenkor úgyis csak a szomjoltó első tejet fogja kiszívni. Tipp: Ha az egyik melled nem szívta ki teljesen, de még kérne, tedd át nyugodtan a másikra, hogy abból is igyon. Néha előfordul, hogy annyira szomjasak, hogy mindkét mellből kiszopizzák az első tejet és a hátsót benne hagyják. (Ez persze ne legyen állandó gyakorlat, mert ha többször hosszabb időre benne marad a mellben a hátsó rész, akkor tényleg visszaeshet a termelés!) Figyeld a babádat és próbáld megtalálni a legjobb megoldást, hogy ő mit szeretne.

2010. júl. 12. 16:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek stefix láttam hogy tanácsadónak készülsz és hogy mindenkinek megprobálsz segíteni az a válaszoló aki a more milket szedte az előirt adagot szedted fejtél is utánna és mennyi idő mulva hatott..
2010. júl. 12. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én szedtem More Milket!Az előírt adagot szedtem,és csak 1x fejtem napközben,mikor a párom vigyázott a kicsire.Amúgy egész nap rajtam lógott volna.:-)Ne értsétek félre,nem enni akart,hanem a társaságomat!Egy hét után minden rendben volt.Nem is szedtem tovább a kapszulákat!
2010. júl. 13. 15:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál nekem sincs idöm rá hogy fejjek egyedül vagyok szinte egész nap.egy hét az jo sok idő
2010. júl. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!