Kedves anyukák azt mondta nekem az egyik ismerősöm hogy ő régen ivott sőrt a szoptatás alatt szerintetek?
Hát én nem nagyon merném, de ajánlotta az alkohol mentes sört! Ajajj nem is tudom hogy hogy hívják! Ajajj! Megvan Maláta sört!
Azt mondta hogy azt nyugodtan ihatom mert jobban fogja állítólag termelni a tejcsit!( 5 hónapos kisfiam van)
Aki tapasztalta a hatását vagy aki már itta és nem vált be azok is írjanak nekem! Köszönöm szépen a válaszokat
Te vagy a 2es csakhogy én sem maradjak ki a kötekedésből :D
Egyébként én már bent a korházban ittam karamalzt és azóta is és imádom és a tejem sosem fogy el úgy érzem :)
10
Kinek mi?
Akkor jó, ha kos támogatás kell, csodaszer nincs
Csak a sok-sok ciciretevés és 4 l folyadék...
Én spec nem ihazzam mert 2 napog mellgyulladásközeli állapotom volt az elejével(3-4 hó)
Most már épp csak megérzem 13 hónap szoptatás után
Szia!
Én nem élem magam bele, mert tudom hogy nem használt. Kinek kipróbáltam fura íze van a Malátának, de arra jutottam hogy sokkal több folyadékot iszom.
Igen az nagyon jó azoknak az anyukáknak akik szinte mondjuk alig isznak és mégis van annyi tejet hogy leadni is tudnak,
Nekem épp annyi van csak hogy elég lesz neki egy evésre, utána 1-2 óra múlva újra eszik és elég neki :)
Szóval én sem dölök be az ilyen szokványos praktikáknak.
Na mindegy is a kisfiam gyarapodik szépen nől is aztán ennyi. Én boldog vagyok ha ő jóllakott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!