Repülőútra visszaadjuk rá a pelenkát?
Kislányom jún. eleje óta napközben nem használ pelenkát. Mindig szól, ha WC-re kell mennie, soha nem volt baleset, a délutáni alvásnál sem. Éjszaka még kap bugyipelenkát, néha még előfordul, hogy bepisil, nem tud időben jelezni.
Két hét múlva repülővel megyünk nyaralni. Ki hogy oldotta meg ilyenkor a hosszabb utazást? Mentünk már autóval, de akkor meg tudtunk állni, ha kérte. A repülőtéren pl beszállásnál, nem midnig oldható ez meg. A bugyipelenkát már most is alig akarja felvenni éjszakára.
Én 10 órás repülőúton voltam a 3 éves kislányommal, aki éppen szobatiszta lett. Ővele még az is benne volt a pakliban, hogy idegen helyen néha félt a vécétől, ha pl. nagyon hangos volt, vagy kopott és emiatt piszkosnak tűnő. Mivel a repülő vécéje nem túl bizalomgerjesztő, én vittem pár pelenkát, ha nem merne ráülni, felhúzzahassa és abba pisiljen. Végül nem volt rá szükség, használta a vécét a lányom. Csak arra vigyáztam, hogy őt előbb kiküldtem, és utána visszanyúltam lehúzni, hátha megijed a hangjától. Természetesen váltóruha is volt nálunk, az sem kellett végül.
Amúgy a vécé előtti sorban kérés nélkül is előreengedtek a kisgyerekkel. Nyugodtan kérheted is, hogy engedjenek előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!